OVO SU NAJVEĆE SVAĐALIĆE MEĐU HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA! Škorpija VREĐA BEZ MILOSTI, Lavovi ne prezaju ni od čega, ali oni vam SPREMAJU PAKAO...
Foto: Profimedia

Ne biraju reči

OVO SU NAJVEĆE SVAĐALIĆE MEĐU HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA! Škorpija VREĐA BEZ MILOSTI, Lavovi ne prezaju ni od čega, ali oni vam SPREMAJU PAKAO...

Zanimljivosti -

Uvrede i izvinjenje su sastavni deo međuljudskih odnosa, ali u ljutnji nismo svi isti. Ako znate što možete očekivati od svakog znaka, tada im je lakše pristupiti i razumeti ih.

Evo kakvi su horoskopski znakovi u svađama:

Ovan

Svoj burni temperament demonstriraće u svakoj svađi, koje su s ovim znakom prečeste. On zapravo poludi čim sve ne ide po njegovom. Uz to psuje i bučan je.

Bik

Ovaj miran i tolerantan znak retko se svađa. Ali, kad mu se skupi voda do grla, a ponekad je za to potrebno, postaje opak. Njegove svađe mogu šokirati okolinu, ali su nekad nužne kako bi se stvari počele rešavati.

foto: Profimedia

Blizanci

Imaju visok prag tolerancije, ali ako dođe do svađe, s njima možete očekivati stvarno svašta. Pripremite se na najgore moguće uvrede, bahata dobacivanja, a neće previše ni slušati drugu stranu. Budući da se brzo izduva, uradiće sve kako bi se izvinio.

Rak

Ovaj znak ne voli sukobe i izbegava ih na sve moguće načine. Ako ih naljutite, moguće je da to nećete primetiti, samo ćete osetiti ogromnu hladnoću. Baš zato što nikad ne kažu što ih smeta, mnogim Rakovima potrebne su nedelja ili meseci da zaborave i pređu preko nesuglasica.

Lav

Ne očekujte od ovoga znaka da lako prihvaćati izvinjenje a još manje priznavanje njihovog dela krivice. U svađi koriste apsolutno sve oružje koje mogu - malo su hladni, malo strastveni, malo se dure, malo urlaju. Oni jednostavno ne mogu da smire svoj temperament.

Devica

Uvek će smireno pričekati pravo vreme za svađu, tako da od njih ne očekujte naglu eksploziju. Proračunato kontrolišu emocije i naprave scenu kad to drugoj strani najmanje odgovara.

foto: Profimedia

Vaga

Prilično su uvredljiv znak i ljute se dugo. Usred svađe su u stanju da ustanu i odu. Retko pokazuju svoje prave emocije. Uz to, nema šanse da prvi pruže ruku pomirenja.

Škorpija

Njima nije potreban razlog za svađu, njima je ona kao hrana. Oni su rođeni provokatori i stalno ispituju granice svojih bliskih osoba, ali i svoje. Drama mu je omiljena, a razlog za svađu je uvek misao da nekome nisu na prvom mestu.

Strelac

Prvo urla, pa onda plače. Svađu započinje odmah, istog trena kad se naljuti. Ne bira reči i bez milosti vređa. Nikad, ali nikad neće prvi ponuditi ispriku.

Jarac

Ostaće smiren i u najgoroj svađi, a jedino što mu je važno jeste da se situacija što pre smiri. Uvek paze što govore kako ne bi nekoga uvredili. Ako niste Jarac, ovaj znak će vas verovatno izluditi svojom pomirljivošću jer čovek se nekad mora i posvađati.

Vodolija Ovaj znak i samokontrola su dva suprotna pojma. Plane u trenu i ne popušta bez obzira na to bio u pravu ili ne. Ako se žestoko posvađate, smatrajte se srećnim što se dobili drugu priliku. Treće najverovatnije neće biti.

Ribe

Uvek će pokušati da izgladi situaciju pa će priznati da su krivi i kada nisu, samo da se sve smiri. Svađu će kasnije analizirati sami, a tokom nje će jako paziti da ne povrede sugovornika. Onome s kime se posvađaju ne praštaju lako. Navučete li na sebe njihov bes, osećaćete se kao da ste u paklu.

foto: Profimedia

Kurir.rs/100postohr/Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track