DEVOJKE, DOBRO OTVORITE OČI! ZA NJIH NIKAKO NE TREBA DA SE UDATE: Ako imaju OVIH 6 osobina, bićete OČAJNE i NESREĆNE u braku!
Foto: Profimedia

otvorite oči

DEVOJKE, DOBRO OTVORITE OČI! ZA NJIH NIKAKO NE TREBA DA SE UDATE: Ako imaju OVIH 6 osobina, bićete OČAJNE i NESREĆNE u braku!

Zanimljivosti -

Možda će zazvučati surovo, ali ovi muškarci ne mogu da vam budu partneri jer jednostavno nemaju osećaj za zajedništvo. Kada otkrijete ovih šest osobina kod partnera, bežite glavom bez obzira.

foto: Profimedia

Muškarac koji vam je slomio srce i nikada se zbog toga nije pokajao

Svi smo ljudi i svi grešimo, ali nekima od nas je zaista teško da priznaju grešku i nikad se ne pokaju. Takav partner vam ne treba jer sa njim ne biste mogli da se nosite do kraja života ili bar ne bez posledica.

Neveran muškarac

Čak i ako se u braku zaista promeni, a varao vas je dok ste bili u vezi, nikada nećete moći do kraja da mu verujete.

Egoističan muškarac

Muškarac koji misli samo na sebe i uvek, ali uvek svoje potrebe stavlja na prvo mesto, nikad neće moći da vam bude suprug kakvog ste oduvek želele.

foto: Profimedia

Prevarant

Muškarac koji na poslu vara da bi došao do viška novca nije osoba kojoj možete da verujete jer nikad ne znate kad bi to moglo da vam se obije o glavu.

Lenjivac

Čak i ako nije zaposlen u ovom trenutku, to ne znači da ne može da vam pomogne oko kućnih poslova i dece, ništa nije opravdanje za lenjost.

Muškarac koji ne ume da se nosi sa problemima

Čovek koji se sklanja od vas čim se ukaže problem, definitivno nije neko ko će biti tu "i u dobru i u zlu".

foto: Shutterstock

Kurir.rs/Klix.ba/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track