Najnovije vesti

NAJVEĆA NOĆNA MORA NAJBOLJIH PRIJATELJICA SE DEŠAVA ZBOG OVOGA: Evo šta nas tera da okusimo ZABRANJENO VOĆE...
Foto: Profimedia

skandalozno

NAJVEĆA NOĆNA MORA NAJBOLJIH PRIJATELJICA SE DEŠAVA ZBOG OVOGA: Evo šta nas tera da okusimo ZABRANJENO VOĆE...

Zanimljivosti

Nažalost mnoga prijateljstva se završe zbog toga što se drugarice zaljube u istog dečka, a jedno istraživanje se bavilo specijalno tom temom.

Iako se većina ispitanika izjasnila kao da su bivši partneri bliskih osoba "zabranjeno voće", skoro petina smatra da se toga pridržavaju tek ponekad, ili nikada, što je reklo pet odsto.

foto: Profimedia

Čak 77 odsto učesnika istraživanja smatra da nije u redu biti sa bivšim partnerom nekog ko nas smatra prijateljem i da bi ukoliko se to i dogodi tražili dozvolu pre nego što bi se u bilo šta upustili. Istraživanje je pokazalo i da 33 odsto muškaraca smatra da nije u redu uraditi ovako nešto.

Anketa sprovedena na jednom engleskom portalu je pokazala i to da ljudi prave razliku u tome da li je u pitanju kratkotrajna afera, koju ne podržavaju, ili se radi o pravoj ljubavi koju smatraju dovoljno dobrim razlogom da oproste prijatelju ili da i sami postanu taj prijatelj.

Istraživanje o ovakvoj vrsti prevare pokazalo je i razliku u stavu u zavisnosti od generacije kojoj se pripada, pa je tako zaključeno da osobe rođene nakon 1995. godine ne smatraju da je biti sa bivšim svog prijatelja veliki problem.

Zaključak je da je za vaše prijateljstvo najvažnije da vi budete prvi od koga će prijatelj čuti o neprijatnoj okolnosti i da budete veoma obazrivi da pored odgovora pratite i govor tela svog prijatelja, jer postoji velika opasnost da će potvrdan odgovor zapravo biti potisnuta ljutnja.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Super žena/Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...