BLOGERKI NAREDILI DA ISTOG TRENA NAPUSTI PUTOVANJE: Nećemo da te plaćamo da nas BLATIŠ! Usledio BOJKOT drugih influensera, a ovo je RAZLOG zbog kog je sve počelo! (FOTO)
Foto: Printskrin

nepravda

BLOGERKI NAREDILI DA ISTOG TRENA NAPUSTI PUTOVANJE: Nećemo da te plaćamo da nas BLATIŠ! Usledio BOJKOT drugih influensera, a ovo je RAZLOG zbog kog je sve počelo! (FOTO)

Zanimljivosti -

Slučaj Luiz Obre dokazuje da život influensera nije lak, pa čak ni ako se borite za dobre i zdrave ciljeve.

Naime, Luiz je pozvana da bude deo putovanja na kom je trebalo da promoviše velnes proizvode, ali je napravila jedan kiks koji ju je koštao novca koji bi tamo zaradila.

Tokom boravka na francuskoj obali, influenserka je objavila foktu koju je pripremila pre putovanja, a na kojoj je ona sa prijateljicom koja ima višak kilograma. Fotografisale su se u kupaćim kostimima, a poruka slike je da je svako telo dovoljno dobro i da zbog različitosti ne treba da budemo kritikovani.

Nakon ove objave, stigao joj je mejl od organizatora putovanja na kom se u tom trenutku nalazila.

"Zbog vaših poslednjih objava na Instagramu, moramo da Vam nažalost kažemo da naš klijent više ne želi da budete deo ovog putovanja", pisalo je u mejlu.

"Moja objava trebalo je da pomogne ženama da se osećaju dobro u svojoj koži; to je ono za što se borim na društvenim mrežama. Shvatila sam da, na njihovu žalost, plus sajz ne može da se izjednači sa velnesom", izjavila je ova blogerka.

Nakon ovog nemilog događaja, ostali influenseri su odlučili da svi bojkotuju kompaniju koja ih je poslala na putovanje i da se svi sa Obre vrate kući, nakon čega je ona postala još glasnija u borbi za osnaživanje žena.

"Žensko telo nije stvoreno da biste ga vi kritikovali. Žensko telo nije stvoreno da bi zadovoljavalo vaše želje. Jedina osoba koju žensko telo mora zadovoljiti jeste njegova vlasnica", napisala je između ostalog ona na svom Instagramu.

Kurir.rs/Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track