Zumba Master Klas

ZA OČI I TELO! Pogledajte kako su devojke i momci uživali u ZUMBI sa Ivanom Radovanov (VIDEO)

Zanimljivosti -

Zumba je fitnes uz latino-američki ritam, koji je sve popularniji u Srbiji. Sve više ljudi svih godina odlaze na zumbu gde se uz vežbe sa ritmom sambe, rubbe, salse opuštaju i zatežu.

Na festivalu Plesa i muzike održan je i Zumba Master Klas, koji je organizovala Ivana Radovanov. Bilo je 20 instruktora i Srbije, BiH i Hrvatske sa svojim vežbacima.

Pogledajte kako su sve devojke uživale u zumbi:

Zumba instruktor Ivana Radovanov iz Pančeva, uz pomoć svojih koleginica Valentine Murtin i Iskre Hadžić, a na poziv Miodraga Kastratovića, predsednika udruženja SAPO, okupila je veliki broj instruktora iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, i oni su svim srcem podržali ovaj veliki Međunarodni plesni festival . Udruženje "Živimo zdravije" i SAPO pokrenuli su inicijativu da se podstakne fizička aktivnost cele nacije i to kroz različite oblike aktivnosti prilagođene svim uzrastima, kako bi se naši najmlađi što više motivisali da plešu i da što više uživaju u muzici i igri. Pružila se prilika svima onima koji su napravili neke prve i prave plesne korake, ali i iskusnim i profesionalnim plesačima da osete scenski nastup, pokažu i ukažu na svu lepotu i zdravstveno-terapeutska svojstva kretanja uz muziku. Prvi Plesni Festival je bio otvoren za sve ljubitelje plesa, zdravlja i muzike. Okupio se ogroman broj plesača, plesnih udruženja, trupa i grupa svih plesnih kategorija, kao i armija Zumba vežbača i instruktora. Svi oni su fascinirati svojim nastupom i svi su biti pobednici. Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track