Najnovije vesti

 Zumba Master Klas

ZA OČI I TELO! Pogledajte kako su devojke i momci uživali u ZUMBI sa Ivanom Radovanov (VIDEO)

Zanimljivosti

Zumba je fitnes uz latino-američki ritam, koji je sve popularniji u Srbiji. Sve više ljudi svih godina odlaze na zumbu gde se uz vežbe sa ritmom sambe, rubbe, salse opuštaju i zatežu.

 

Na festivalu Plesa i muzike održan je i Zumba Master Klas, koji je organizovala Ivana Radovanov.  Bilo je 20 instruktora i Srbije, BiH i Hrvatske sa svojim vežbacima. 

 

Pogledajte kako su sve devojke uživale u zumbi: 

 

Zumba instruktor Ivana Radovanov iz Pančeva, uz pomoć svojih koleginica Valentine Murtin i Iskre Hadžić, a na poziv Miodraga Kastratovića, predsednika udruženja SAPO, okupila je veliki broj instruktora iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, i oni su svim srcem podržali ovaj veliki Međunarodni plesni festival .
Udruženje "Živimo zdravije" i SAPO pokrenuli su inicijativu da se podstakne fizička aktivnost cele nacije i to kroz različite oblike aktivnosti prilagođene svim uzrastima, kako bi se naši najmlađi što više motivisali da plešu i da što više uživaju u muzici i igri. Pružila se prilika svima onima koji su napravili neke prve i prave plesne korake, ali i iskusnim i profesionalnim plesačima da osete scenski nastup, pokažu i ukažu na svu lepotu i zdravstveno-terapeutska svojstva kretanja uz muziku.
Prvi Plesni Festival je bio otvoren za sve ljubitelje plesa, zdravlja i muzike. Okupio se ogroman broj plesača, plesnih udruženja, trupa i grupa svih plesnih kategorija, kao i armija Zumba vežbača i instruktora. Svi oni su fascinirati svojim nastupom i svi su biti pobednici. Kurir.rs/Foto Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...