Najnovije vesti

STISNITE PESNICU BEZ RAZMIŠLJANJA: Postoji 3 načina da to uradite, a samo tako ćete saznati sve o vašoj ličnosti (FOTO)
Foto: Kurir

Test

STISNITE PESNICU BEZ RAZMIŠLJANJA: Postoji 3 načina da to uradite, a samo tako ćete saznati sve o vašoj ličnosti (FOTO)

Zanimljivosti

Postoje tri načina da se stisne pesnica, a u zavisnosti od toga kako vi to radite ali automatski, bez razmišljanja to nekome s kim razgovarate može da otkrije neke vaše karakteristike.

 

Ukoliko vam pesnica izgleda kao na slici pod rednim brojem 1:

Oštroumni ste i lepo se izražavate, ali ste pomalo stidljivi, što vam onemogućava da u punoj mjeri ispoljite te osobine. Zato vas mnogi smatraju ćutljivom i nekomunikativnom osobom. Precizni ste i pedantni, i ponekad zahtevate od sebe previše, što dovodi do nepotrebnog nespokoja. Pronicljivi ste, pokušavate da ne narušavate svoju unutrašnju harmoniju. Ljudima pored vas je veoma komforno. Ponekad postajete nepodnošljivo tužni od misli da ne možete tek tako graditi odnose, s lakoćom se adaptirati u nove kolektive i biti duša kompanije. Ne primajte to k srcu, jer je dovoljno da postanete malo fleksibilniji i druželjubiviji, i ljudi, koji su se plašili da vam priđu, odmah će promeniti svoje mišljenje o vama.

 

foto: Kurir

Ukoliko vam pesnica izgleda kao na slici pod rednim brojem 2:

Komunikativni ste, privlačite različite ljude. Prijatelji vole vašu iskrenost i duhovitost. Sigurni ste u sebe, imate jako razvijen osjećaj samopoštovanja. Odličan ste vođa među prijateljima, i dobar lider u poslu. Međutim, u donošenju smjelih odluka spriječava vas strah od neuspjeha, jer neuspjeh može da povrijedi vaše samoljublje. Često imate potrebu za ohrabrenjem i pohvalama. Pa šta, nije to tako loše. Važno je da ne prestanete da verujete u sebe, čak i ako vam ne govore koliko ste dobri. Sasvim je moguće da se, jednostavno, nalazite među ljudima koji su ljubomorni na vaš uspeh.

foto: Kurir

Ukoliko vam pesnica izgleda kao na slici pod rednim brojem 3:

Imate tendenciju da pomažete ljudima čak i onda kad vam to donosi neke neprijatnosti. Stalno ste u potrazi za novim znanjima, iskustvima, izuzetno energični i pomalo nestrpljivi. Takve kao vi nazivaju avanturistima i neustrašivima, ali u isto vreme, mnogima od vas neće pasti na pamet koliko je često i vama potrebna zaštita i pomoć. Vama je od životne važnosti priznanje i prihvatanje, jer se često suočavate sa ljudima koje koriste vašu dobrotu. Ali, jaka unutrašnja srž ipak vam ne dozvoljava da rizikujete i odustanete od ljudi. Vi i dalje nastavljate da čuvate i štitite one koji koriste vašu plemenitost, jedino što postajete malo oprezniji.

foto: Kurir

Kurir.rs/24sata/Foto Kurir

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...