Najnovije vesti

POGLEDAJTE U NEBO TAČNO U 21.23! BIĆE TOTALNO POMRAČENJE! Čekaju nas NEVOLJE, BOLESTI, a evo šta morate dobro da čuvate
Foto: Profimedia

obratite pažnju na ove datume

POGLEDAJTE U NEBO TAČNO U 21.23! BIĆE TOTALNO POMRAČENJE! Čekaju nas NEVOLJE, BOLESTI, a evo šta morate dobro da čuvate

Zanimljivosti

Za vreme pomračenja Sunca, Mesec se nalazi između Zemlje i Sunca i kaže se da su Sunce i Mesec u konjukciji. Zato mali satelit poput Meseca ima sposobnost da blokira Sunčevu svetlost koja se reflektuje na Zemlji.

foto: Profimedia

Pomračenje Sunca nas udaljava od ustaljenih obrazaca i tera nas prema nepoznatom. Iako to može biti uzrok nesklada u našim životima, treba to vreme iskoristiti za izvanredan duhovni i profesionalni razvoj.

foto: Profimedia

2. jula, Pomačenje Sunca u Raku (potpuna)

Mesec će blokirati Sunce 2. jula 2019. tačno u 21.23 časa iznad južnog Tihog okeana, Čilea i Argentine. Drugi delovi Južne Amerike moći će videti delimično pomračenje.

foto: Profimedia

Jul će biti vrlo intenzivan, s mogućnošću pročišćavanja, čišćenja, zatvaranja nekih rana, iskorenjivanja nekih nesvesnih ili usvojenih obrazaca, koji mogu biti i vrlo stari i da potiču od nas ili od naših predaka.

foto: Profimedia

Pomračenje Sunca u Raku 2. jula 2019. predstavlja pogodan trenutak za napuštanje prošlosti, ali tek nakon što smo sebi dali dovoljno vremena za oproštaj od nekih manje ugodnih događaja. 

foto: Profimedia

Ove zvezde ukazuju na uspeh u lovu, opsadu gradova i osvetu prinčeva. Uzrokuje nevolje i sramotu, bolest i gubitak sreće. Takođe donose i opasnosti na putovanjima i uz granicu, prenosi Lepa&Srećna.

Opisuju uništavanje žetve i plodova i ometaju rad lekara, te ukazuju na nevolje i opasnosti za koljena i stomak.

Od 16. do 17. jula pomračenje Meseca u Jarcu (delimično)

Delimično pomračenje Meseca 16. jula 2019. biće vidljiva u većem delu Evrope, velikom delu Azije, Australije, Afrike, Južne i Istočne Severne Amerike, Južne Amerike, Pacifika, Atlantika, Indijskog okeana i Antarktika. Pomračenje Meseca je razdoblje u kome treba da radite na poboljšanju vaših odnosa. Ako želite da otvorite svoje srce i hranite svoje biće, sada je najbolje vreme. To je razdoblje kada se možete setiti šta znači voleti i biti voljen. 

foto: Profimedia

26. decembra, pomračenje Sunca (delimično) u Jarcu

Delimično pomračenje Sunca 26. decembra 2019. biće vidljiva na istoku u Evropi, većem delu Azije, severne/zapadne Australije, istočne Afrike, Pacifiku i Indijskom okeanu.

Oni koji su rođeni u znaku Jarca, Raka, Blizanaca i Strelca biće pogođeni delomičnom pomračenju Sunca, naročito na finansijskom polju. Trebate se pripremiti za situacije vezane za novac. Može se pojaviti mogućnost za zaokruživanje prihoda, moći će da se nađu rešenja, ali će ih biti teže realizovati. Neočekivana iznenađenja mogu doći od strane životnog partnera, koji će u tom razdoblju igrati važnu ulogu iz finansijske perspektive.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Ezadar.rtl.hr, Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...