Najnovije vesti

SE*S IGRAČKA POSLUŽILA UMESTO ČARAPA: Mladi Japanac U ŠOKU kad je video šta je baka obula! NEĆETE VEROVATI svojim očima! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter

ovo će vas nasmejati do suza

SE*S IGRAČKA POSLUŽILA UMESTO ČARAPA: Mladi Japanac U ŠOKU kad je video šta je baka obula! NEĆETE VEROVATI svojim očima! (FOTO, VIDEO)

Zanimljivosti

Jedan mladi Japanac nije mogao da veruje kad je ugledao šta se nalazi na nogama njegove babe. Većina tinejdžera ima neke predmete u svojoj sobi za koje veruju da njihovi roditelji ili bake i deke nikako ne bi smeli da ih vide. Takođe, često se dešavaju razni blamovi kada takve predmete ne sakriju na sigurno mesto. Stariji članovi porodice mogu da pronađu kondome, lubrikante ili druge se*s igračke.

 

 

Baka ovog mladića preturala je po fioci u nameri da nađe čarape. Umesto toga, našla je se*s igračku svog unuka i ne znajući šta je u pitanju, obula ju je i legla da odmori. Mladić nije mogao da veruje šta je ugledao kad je ušao u sobu. Pokušao je da joj objasni da ne bi trebalo da nosi "takve čarape", pa joj je pomogao da ih izuje. Naravno, iznervirao se, jer nije mogao da koristi ponovo svoju igračku kad nije sa devojkom.

 

Mnogi su se zapitali za šta uopšte služi ovako čudna igračka za se*s. Nakon završetka drame, napisao je kako je njegova igračka sada neupotrebljiva. Ukoliko neko ipak bude želeo ovaj predmet, iznerviran je istakao da nema ništa protiv da mu ga pokloni.

 

 

Kurir.rs/Boredpanda, Foto: Printscreen Twitter

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...