Najnovije vesti

OSEĆAJ VAS IPAK NE VARA: Postoje 3 znaka koja govore da neko misli o vama, a ovako ćete provaliti i KO!
Foto: Profimedia

INTERESANTNO

OSEĆAJ VAS IPAK NE VARA: Postoje 3 znaka koja govore da neko misli o vama, a ovako ćete provaliti i KO!

Zanimljivosti

Neki ljudi mogu da ostete druge da su blizu, iako se trenutno ne nalaze pored njih. Postoji ovo verovanje u koje mnogi ne veruju, drugi ga se drže, ali svakako nije na odmet znati kako čovek može da osetiti da neko misli na njega, baš u određenom trenutku.

 

Također, ako osetite da neko misli na vas, a ne znate ko bi to mogao biti, pronađite miran kutak i lagano meditirajte dok u isto vreme negujete taj osećaj. Opustite se, uđite u sebe i možda vam se lik drage osobe pojavi u glavi.

 

foto: Profimedia

Ovo su znaci da neko zaista misli na vas o određenom trenutku:

 

1. Nalet vrućine u lice

 

Imate li osećaj kao da vam je krv naglo, iz naizgled čistog mira, došla u glavu i oblilo vas je rumenilo, moguće je da je neko pomislio na vas ili čak intenzivno razmišlja o vama. To je snažan dokaz. Moguće je da se pojavilo crvenilo zbog možda nečeg "škakljivog" o vama, a što neko prebacuje po mislima.

 

foto: Profimedia

2. Osećaj nelagode

 

To je onaj osećaj kao da vas neko intenzivno posmatra, pa počnete da osećate neku nelagodu. Vrlo slična emocija javlja se ako neko o vama razmišlja pa obratite pažnju i na taj znak.

 

foto: Profimedia

3. Smejanje "bez razloga"

 

To je nešto slično kao kada vam neko kaže nešto lepo, preplave vas srećne emocije, a smešak se pojavi na usnama. Tako može biti i kada ste nekome u mislima, i to u onima koje su skroz pozitivne.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/consciousreminder, Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...