NJEN SIN (18) KRENUO JE NA LETOVANJE SAM: Majka je odlučila da mu napiše nekoliko saveta i svi su URNEBESNI! Najjači je o s*ksu i pijanstvu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Mama je zakon

NJEN SIN (18) KRENUO JE NA LETOVANJE SAM: Majka je odlučila da mu napiše nekoliko saveta i svi su URNEBESNI! Najjači je o s*ksu i pijanstvu! (FOTO)

Zanimljivosti -

S 18 godina mnogi su već zreli da putuju sami na letni odmor, ali jedna majka smatrala je da bi svojem 18-godišnjem sinu ipak trebalo da napiše i nekoliko saveta.

Fenli Brokli objavio je savete svoje majke na društvenim mrežama, na Facebooku i Twitteru.

Naime, mladić je odlučio da otputuje iz Škotske u Španiju, na jednu od poznatih destinacija. Majka Lisa savetovala mu je da ne pije pre leta, da se ne upušta u nezaštićeni seksualni odnos i da se ne vraća kući istetoviran. Barem ne na vidljivom mestu.

foto: Profimedia

"Nemoj piti pre leta jer ako posumnjaju da si pijan, neće te pustiti u avion", počela je sa savetima majka Lisa.

"Samo se seti Eminemova koncerta. Zapravo, kad razmislim, pretpostavljam da se ne možeš setiti ničega u vezi s tim koncertom".

Našalila se i napisavši mu, ako izgubi dokumente, da ga neće pustiti da se vrati kući. "Međutim, to možda i nije tako loša stvar".

"Nemoj imati nezaštićene odnose jer zbog jedne noći strasti s nekom nepoznatom ne isplati se imati gonoreju celi život. Zapravo, nemoj imati seks uopšte!"

Poručila mu je i kako ne želi od njega da dobije poziv u 3 sata ujutro jer on ima žarku želju, pod uticajem alkohola, da joj peva omiljenu pesmu.

"Nemoj razmišljati o cenama hrane tako da mozgaš o tome koliko alkohola možeš kupiti za isti iznos. Nemoj umesto lične da pokažeš pasoš, tebi se ne može verovati. Već si izgubio tri seta ključeva, novčanik, kartice, novac i to sve u samo mesec dana... Pokušavam da dokučim ko je od vas najodgovorniji, ali mi ne polazi za rukom..."

Fenli je na njene savete samo odgovorio: "Biću dobro, majko!" A mnogi su zaključili da su saveti veoma duhoviti i da je mama - zakon.

Kurir.rs/Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track