Najnovije vesti

ŽENE SA OVIM IMENOM CEO ŽIVOT SU ZAŠTIĆENE I USPEŠNE: Ako se ovako zovete, rođeni ste pod srećnom zvezdom
Foto: Shutterstock

Staro verovanje

ŽENE SA OVIM IMENOM CEO ŽIVOT SU ZAŠTIĆENE I USPEŠNE: Ako se ovako zovete, rođeni ste pod srećnom zvezdom

Zanimljivosti

Prema astrolozima i numerolozima na život svake osobe utiče dan, mesec, godina rođenja, ali takođe, veruje se da na osobu utiče i ime koje joj je dodeljeno ne rođenju, piše Lovesensa.

 

Svako ime nosi sa sobom posebnu simboliku, ali postoje imena za koje se veruje da imaju posebnu čar i moć zaštite. Predstavljamo vam ženska imena za koja se veruje da celog života štite i donose radost svojim vlasnicama:

Aleksandra - Ženski oblik muškog imena grčkog porekla, Aleksandar, i znači - "zaštitnik ljudi", "hrabar". Ime je prelepo i predstavlja snagu i samopouzdanje. Ako detetu date ime Aleksandra, veruje se da mu dajete posebnu zaštitu i snagu i da će lakše koračati putem života.

Jelena - Žena sa ovim imenom je duhovita i srdačna. Ipak, Jelena je često lakoverna, ali kada je jednom povredite njeno srce ostaje zauvek zaključano za vas. Ime Jelena ima starogrčko poreklo, mada je prisutno i u nazivu latinskih i grčkih imena. Njeno ime znači "sunčano", "svetlo", "sunčevo svetlo". Žene sa ovim imenom često su na rukovodećim pozicijama, mogu naći izlaz čak i iz vrlo teške situacije. Veruje se da ovo ime štiti Jelenu od svake negativnosti tokom života.

PROČITAJTE JOŠ:

8 ZAKONA KARME KOJE NE SMETE PREKRŠITI: AKO OVO URADITE, VRAĆA VAM SE TROSTRUKO

SVE NAŠE PSIHIČKE I FIZIČKE BOLESTI NASTAJU IZ OVA 3 RAZLOGA

ODGOVORITE ISKRENO NA OVA 4 PITANJA - OVO JE NAJPRECIZNIJI TEST LIČLNOSTI

 

 

Kurir.rs/Lovesensa/Foto: Shutterstock
 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...