Najnovije vesti

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA OSTAJU VEČITE NEŽENJE! Brak im nije NI NA MAPI, a devojke ne mogu da se nadaju da će se VEZATI
Foto: Profimedia

SLOBODA PRE SVEGA

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA OSTAJU VEČITE NEŽENJE! Brak im nije NI NA MAPI, a devojke ne mogu da se nadaju da će se VEZATI

Zanimljivosti

Brak nije nešto čemu svi teže i nekim ljudima je nezamislivo da provedu život samo sa jednom osobom. Kada je reč o horoskopu, po tom pitanju se izdvajaju tri horoskopska znaka u kojima se najčešće rađaju večite neženje koji od monogamije više cene površne i kratke avanture.

 

foto: Profimedia

Blizanci

 

Muškarcima rođenim u znaku Blizanca sve brzo dosadi, pa tako i veza. Željni su avanture i otkrivanja novih stvari, teško im je da sebe zamisle u vezi sa jednom ženom do kraja života, a može da ga obuzda samo partnerka koja će ga stimulisati intelektualno. Inteligencija je za njih najprivlačnija osobina.

 

Jarac

 

Jarčevima je teško da prihvate monogamni način života i smatraju da su otvorene veze mnogo prirodnije. Oni to i jasno daju do znanja svojim potencijalnim partnerkama od kojih takođe ne očekuju da žive u monogamiji, a izdajom smatraju samo emotivnu preljubu.

 

Vodolija

 

I za Vodolije je monogamija nešto neprirodno i naporno, jer su rođeni avanturisti koji žive za izlaske, zabavu, putovanja i nova poznanstva. Provesti život sa jednom osobom za njih je potpuno nezamislivo i mnogo su im draža kratka i intenzivna poznanstva. Zato muškarci u ovom znaku najčešće ostaju neženje.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/Index.hr/Foto: Profimedia

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...