KATOLIČKI VODIČ ZA S*KS ZABRANJUJE KONTRACEPCIJU! A tek da vidite šta piše o IGRAČKAMA i nekim od POZA! Jedna je STRIKTNO ZABRANJENA
Foto: Profimedia

NEĆETE VEROVATI

KATOLIČKI VODIČ ZA S*KS ZABRANJUJE KONTRACEPCIJU! A tek da vidite šta piše o IGRAČKAMA i nekim od POZA! Jedna je STRIKTNO ZABRANJENA

Zanimljivosti -

Knjiga "Seks kakav niste poznavali" poljskog fratra Ksaverija Knotza odgovorila je na mnoga pitanja vezana za katoličanstvo i seksualnost.

Knjiga koja opisuje seksualne odnose u braku donosi odgovore na pitanja poput "Šta je dopušteno u predigri?", "Je li greh ako oralno zadovoljim supruga?", "Moj muž uvek ima želju, a ja baš ne"...

Autor knjige tvrdi da "Isus Hrist pristupa supružnicima i onda kada se nežno grle, ljube, miluju, imaju seksualni odnos. I na taj način njihova probuđena tela učestvuju u tajni ljubavi Boga skrivenog u ljudskim telima. U trenutku kada uzajamno daruju zadovoljstvo Gospodin Bog je prisutan među njima, i to na temelju sakramenta ženidbe koji posvećuje njihov intimni odnos". Govori o "tri kućna oltara" kao simbolima dimenzija odnosa s Bogom, a to su: kućni molitveni kutak, sto i bračna postelja, piše Večernji list.

foto: Profimedia

"Katolički se supružnici prema bračnoj postelji odnose s posebnim poštovanjem. Uređuju posebnu sobu za intimno slavljenje bračnog čina. Opremaju je krevetom toliko širokim da bi bio pogodan lagodnom doživljaju tog izuzetnog trenutka", kaže Knotz.

"Muškarci izbacivanje semena žele što češće"

Autor tvrdi da "kod muškarca izbacivanje semena prati automatsko zadovoljstvo te ga, naravno, želi što je moguće češće".

"Kod žene prihvaćanje seksualnog čina i rizik mogućeg začeća u brojnim slučajevima nisu "automatski" prirodno nagrađeni snažnim osećajem zadovoljstva. Žena se često na ovaj čin odlučuje više iz ljubavi prema mužu nego zbog sopstvene potrebe. Zato je jako važno da muškarac za vreme čina nastoji da nagradi ženinu odanost, trud i rizik", piše i naglašava kako je "muž dužan posebno se brinuti da žena za vreme odnosa doživi zadovoljavajuću emocionalnu bliskost i seksualno zadovoljstvo. U brojnim slučajevima to se može dogoditi samo onda kada seks prate dodatni muževi zahvati – počevši od stvaranja sigurne, nežne i srdačne atmosfere za seksualni čin preko maženja njenih omiljenih erotskih tačaka, a završavajući stimulacijom klitorisa", piše u knjizi.

U knjizi se navodi i kako je oralni seks za vreme predigre moralno dopušten.

"Stimuliranje polnih organa usnama ili jezikom, kao element predigre, moralno je dopušten i u takvom ponašanju ne treba tražiti greh", tvrdi Knotz te dodaje kako bi "crkveni nauk zapao u protivrečnost kada bi propovedao da se neki delovi tela voljene osobe, kao što su usta, ruke, grudi, bedra, zadnjica može milovati i ljubiti, a drugi – na primjer polni organi, ne.

Kad je reč o kondomima, ovaj svojevrsni katolički vodič za seks piše kako njihovim korištenjem prekoračujemo granice ljudskog tela. Kontracepcijska pilula pak vodi u nehrišćansku kulturu i "nesumnjivo narušava integritet ljudskog tela".

Analni seks prema mišljenju autora nije normalan čin te "muškarci nemaju prava zahtevati od žena takav način odnosa". Nije poželjno ni korištenje seksualnih igračka jer one "veštački izazivaju i pojačavaju zadovoljstvo".

foto: Profimedia

Kurir.rs/Dnevnik.hr/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja