Najnovije vesti

ANITA SVOJOJ BEBI SVAKOG DANA DAJE LITAR KAFE: Devojčica od godinu dana već je ZAVISNA! Kada čujete zašto njena majka to radi, krenuće vam SUZE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

NIJE IMALA IZBOR

ANITA SVOJOJ BEBI SVAKOG DANA DAJE LITAR KAFE: Devojčica od godinu dana već je ZAVISNA! Kada čujete zašto njena majka to radi, krenuće vam SUZE! (VIDEO)

Zanimljivosti

Hedi Haura iz Indonezije ima samo četrnaest meseci i već više od pola svog života svakodnevno popije 1,5 litara kafe. Roditelji kažu da su prinuđeni da joj u flašicu stavljaju kafu jer nemaju dovoljno novca da kupuju mleko.

Anita i njen suprug Sarifudin rade kao nadničari i zajedno dnevno zarade jedve nešto više od dolara, što im nije dovoljno da pokriju ni najosnovnije životne potrebe. Hedi su počeli da daju da pije kafu kada je devojčica jedva imala šest meseci.

"Nismo imali izbora, za mleko nemamo dovoljno novca. Svakog dana popije tri flašice pune skuvane kafe sa šećerom i ne šteti joj", tvrde roditelji.

Devojčica, kako prenose lokalni mediji, zasad nema zdravstvenih tegoba. Šta više, razvija se kao i svako drugo zdravo dete. Međutim, roditelji priznaju da često ima problema da zaspi i da se događalo da ostane budna čitave noći igrajući se.

Problem je i to što je devojčica postala ovisna o kofeinu, te sama traži flašicu sa kafom i to nekoliko puta na dan.

Nadležni su reagovali tek nakon što se Anita požalila da, uprkos brojnim apelima, socijalna služba nijednom nije pomogla i dostavila potrepštine za dete.

Sada bi trebalo da mala Hedi svakodnevno ima mleko, a lekari i radnici Centra za socijalni rad strogo su zabranili roditeljima da devojčici daju kafu.

foto: Printscreen/youtube

Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen/youtube

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...