Najnovije vesti

MUŠKARCI MIR TRAŽE U TOALETU JER SU TU NAJSIGURNIJI! 171 put godišnje u proseku POBEGNU TAMO, evo i zašto
Foto: Profimedia

kakva taktika

MUŠKARCI MIR TRAŽE U TOALETU JER SU TU NAJSIGURNIJI! 171 put godišnje u proseku POBEGNU TAMO, evo i zašto

Zanimljivosti

Istraživanje je pokazalo da godišnje u toaletu muškarci provedu sedam sati jer se skrivaju od porodice i pokušavaju da izbegnu obaveze.

 

Ispitano je hiljadu muškaraca i otkriveno da su najčešći razlozi zbog kojih beže u toalet "zahtevne partnerke, izbegavanje dece i kućnih poslova, ali i prilika da koriste mobilni u miru".

 

foto: Profimedia

Istraživanje je otkrilo i da u proseku jedna od deset poseta toaletu ne prolazi bez prekidanja, što zapravo znači da partnerke ili deca narušavaju mir koji muškarci pokušavaju da pronađu u toaletu 171 put u jednoj godini.

 

"Svima treba malo vremena za sebe, a ispostavilo se da je toalet mesto gde ga mnogi muškarci mogu pronaći", kažu iz kompanije Pebl Grej.

 

Istraživanje je otkrilo da muškarce, dok borave u toaletu, najčešće prekidaju bolje polovine, ali ni deca puno ne zaostaju. 45 odsto ispitanika kaže da se bori da pronađu vreme za sebe, a četvrtina da njihove partnerke ne razumeju koliko su zaposleni.

 

25 odsto muškaraca tvrde da "ne znaju kako bi se snašli da ne mogu povremeno da pobegnu u toalet”, a 23 odsto njih opisuje toalet kao svoje utočište, odnosno “sigurno mesto".

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/Super žena, Index.hr/Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...