Najnovije vesti

SIGURNO VAM SMETA KAD CEO STAN SMRDI NA CIGARETE: Postoji 5 fenomenalnih trikova da se rešite DIMA, ne morate krečiti ZIDOVE!
Foto: Profimedia

SAVETI

SIGURNO VAM SMETA KAD CEO STAN SMRDI NA CIGARETE: Postoji 5 fenomenalnih trikova da se rešite DIMA, ne morate krečiti ZIDOVE!

Zanimljivosti

Smrad koji ostaje nakon pušenja u zatvorenoj prostoriji noćna je mora svakog nepušača, ali ga ne vole ni pušači.

 

Postoje trikovi koji uspešno eliminišu dim cigareta iz vašeg doma, automobila i s vaše odeće.

 

1. Soda bikarbona

 

Pospite sodu bikarbonu po nameštaju i tepisima pa ostavite da deluje preko noći. Sledećeg dana jednostavno usisajte te površine. Ako je smrad i dalje prisutan, ponovite postupak.

 

foto: Profimedia

2. Amonijak

 

Zidove i plafone možete tretirati amonijakom pomešanim s vodom (ili bilo kojim sredstvom za čišćenje na bazi amonijaka). Ljudi često zaneme ove delove prostorija, a upravo se na njima najviše talože slojevi dima. 

 

3. Sirće

 

Iako ni sirće nema prijatan miris, učinkovit je na odeći i tkaninama koje smrde na dim. U posudu s vrućom vodom dodajte šoljicu sirćeta i okačite odeću iznad nje da se pari. Sirće deluje i u kući ako njime napunite posudice i postavite ih po prostorijama u domu.

 

foto: profimedia

4. Ugalj

 

Postavite posudice napunjene drvenim ugljem u sobe koje smrde na dim ili u automobil na nekoliko dana. On će vrlo uspešno izvući smrad cigareta iz prostora.

 

5. Jabuke

 

Prepolovite jabuku na pola i ostavite je tamo gde treba da izvučete miris dima. Osim toga, vaš dom će mirisati na jabuke, što dođe kao svojevrstan bonus.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Net.hr, Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...