MAJKA POSTAVILA FOTOGRAFIJU SINA, DA POKAŽE KOLIKO GA JE DROGA UNIŠTILA ZA 7 MESECI: Od lepotana se pretvorio u ZOMBIJA, više ne liči na sebe (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

jezivo

MAJKA POSTAVILA FOTOGRAFIJU SINA, DA POKAŽE KOLIKO GA JE DROGA UNIŠTILA ZA 7 MESECI: Od lepotana se pretvorio u ZOMBIJA, više ne liči na sebe (FOTO)

Zanimljivosti -

Jedna zabrinuta majka postavila je na svoj Fejsbuk fotografije sina koji je zavisnik. Nastale u razmaku od samo 7 meseci, potpuno su različite. Na jednoj se nalazi zgodan mladić, dok je na drugoj isti mladić mršav i ispijen do neprepoznatljivosti.

Dženifer Salfen Trejsi iz Misurija fotografije svog sina Kodija Bišopa postavila je kako bi upozorila na to šta ozbiljna zavisnost o drogama može učiniti za samo sedam meseci.

Njen sin postao je zavistan od heroina i meta, a njegovu priču podelila je na

nakon što se nije čula s njim dve nedelje.

"Kodi, ako ovo vidiš molim te nazovi nas... volimo te", napisala je u objavi koja je postala viralna.

Trejsi je napisala i da je situacija u kojoj se njen sin nalazi stvarnost za mnoge ljudi i porodice u svetu. Kaže da je oklevala pre nego što je sve ispričala, ali su je mnogi ispitivali za detalje zbog čega je shvatila da se to mnogima događa, a skoro niko o tome ne priča.

Dodala je da je njen sin bio beskućnik u Las Vegasu i zabrinula se kad se nisu čuli. "Kada ga čujem i shvatim koliko je loše, teško mi je, ali je još gore da ga uopšte ne čujem", rekla je i dodala da zbog toga što ne zna šta se dešava ne može da spava.

Trejsi kaže i da se molila da joj se sin zasiti svog načina života i vrati kući kako bi dobio pomoć koja mu je potrebna.

Kurir.rs/ Foto: Prointscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track