OSTAVILA JE BEBU U KREVECU, A POSLE POLA SATA USLEDIO JE HOROR: Videla je DUHA pored svog deteta i PREBLEDELA od STRAHA! Objašnjenje je dovelo do SUZA (FOTO)
Foto: Printscreen/facebook

JEZIVO

OSTAVILA JE BEBU U KREVECU, A POSLE POLA SATA USLEDIO JE HOROR: Videla je DUHA pored svog deteta i PREBLEDELA od STRAHA! Objašnjenje je dovelo do SUZA (FOTO)

Zanimljivosti -

Mariza Siblus (32), majka dvoje dece iz SAD-a, prvo se prestravila, a onda smejala kao luda kada je shvatila zbog čega nije mogla mirno da spava celu noć.

Naime, ona je te večeri kada se "drama" dogodila, stavila 18-mesečnog sina u krevetac na spavanje. Kasnije je pogledala u monitor kojim nadzire dečiju sobu i pored njega ugledala lik drugog deteta, a izgledalo je kao da duh spava pored njene bebe. Toliko se uplašila, da joj se slošilo.

Pokušala je da ignoriše prizor koji je videla verujući da je oči varaju i otišla je da spava. Ali, noću joj nešto nije dalo mira, neka jeza se uvukla u nju pa je ustala iz kreveta, uzela lampu u ruke i otišla da proveri sina.

- Nisam pronašla ništa neobično u krevecu. Gledala sam okolo misleći da je to možda zbog pljuvačke na čaršafu, ali sve je bilo suvo. Sama sebi sam rekla da je na čaršafu neka mrlja koja daje obris duha i otišla da spava, ali sam se vraćala tri puta tokom noći u dečiju sobu i proveravala - prisetila se situacije zbog koje se sada mnogi smeju.

- Neprestano sam u krevetu otvarala oči i gledala u monitor. Proveravala sam da li se duh kretao. Napokon sam se u jednom trenutku opustila, ali tada se moj sin okrenuo i sve je krenulo ispočetka, ponovno sam bila u nekoj pripravnosti, ali svaki put kada sam ga pogledala, sve je bilo u najboljem redu. Spavala sam s monitorom prilepljenim za lice, zvuk i svetlost ekrana sam stavila na maksimum - nastavila je Marica.

Tek ujutru je shvatila što ju je to toliko uplašilo.

- Bilo je toliko očito. Ispod čaršafa se nalazilo nešto, a to je zapravo bila nalepnica na dušeku, na kojoj ej bilo dečije lice. Pre se nije videla jer uvek stavljamo zaštitni naddušek, ali ovaj put je moj suprug zaboravio da ga stavi. Mogla bih ga 'ubiti' - ispričala je u šali na Fejsbuku i objavila fotografiju 'duha'.

- Moj suprug je radio te noći, bili smo sami pa me je to još više izbezumilo. Poslala sam mu fotografiju, i mojoj mami i prijateljicama. Svi su imali drugčije objašnjenje. Kada sam suprugu kasnije ispričala što sam zapravo videla, smejao se do suza.

Kurir.rs/Daily mail/Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track