BOLJE JE DA NE BUDETE U VEZI! Samci su MNOGO srećniji, a razlozi će vas ODUŠEVITI! Jedan ima veze sa ZDRAVLJEM, ne biste ni pomislili na to!
Foto: Profimedia

lepše im je

BOLJE JE DA NE BUDETE U VEZI! Samci su MNOGO srećniji, a razlozi će vas ODUŠEVITI! Jedan ima veze sa ZDRAVLJEM, ne biste ni pomislili na to!

Zanimljivosti -

Obrasci ljubavnih odnosa u savremenom dobu su se promenili i sada devojke više ne čekaju svog princa na belom konju, a muškarci više nisu spremni na kompromis.

Zbog toga se ljudi sve više i više odlučuju da ostanu sami, jer se tako osećaju bolje. Međutim, samci imaju čitav spisak tajnih moći kojih često ni sami nisu svesni.

Samci se oslanjaju samo na sebe i naučili su da sami rešavaju svoje probleme. Oni imaju jači osećaj identiteta, manje doživljavaju negativne emocije i srećniji su. Osim toga, otvoreniji su i nisu vezani za jedno mesto.

foto: Profimedia

Veća je verovatnoća da će putovati svetom i biti spremniji da dožive nova iskustva. Takođe, pokazuju viši nivo kreativnosti i imaju vremena da se fokusiraju na svoj rast.

Naučili su da vole sebe. Neki ljudi, nakon što su ostali sami, našli su idealno vreme da se konačno zaljube u sebe. To čini da se ugodnije osećaju u vlastitoj koži i imaju dovoljno snage da rade na sebi i pokušaju da postanu osoba kakva žele da budu.

Uspešni su u karijeri jer imaju više vremena i energije da se fokusiraju na izgradnju uspešne karijere. Osim toga, verovatnije je da će učestvovati u različitim društvenim i humanitarnim aktivnostima i ne vezuju se za materijalne stvari. Zbog toga je vrlo verovatno da će uvek raditi posao koji vole, a ne koji moraju.

Zdraviji su, a studije pokazuju da osobe koje su same češće vežbaju u poređenju s osobama u braku. Neki psiholozi sugerišu da su žene koje nisu udate zdravije, a dokaz za to je podatak da retko posećuju lekare i uzimaju manje slobodnih dana.

Imaju širok krug prijatelja, jer samci više napora ulažu kako bi ostvarili i održali prijateljske veze. Oni su pažljiviji i lakše održavaju dugoročne odnose s ljudima u životu. Samci više vole da provode vreme sa svojom porodicom i ostvaruju bolji odnos s braćom i sestrama.

Znaju šta žele i veruju u sebe jer se ne plaše da budu sami i ne žure da uplove u vezu tek tako. Oni znaju šta zaslužuju i nisu spremni da pristanu na manje od onog što žele. Izbegavaju toksične odnose koji će im u živote uneti samo anksioznost i stres. Imaju visoke standarde i spremni su da čekaju pravu osobu.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Super žena, Klix.ba/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja