RAZMAŽENI SU I ČESTO MENJAJU RASPOLOŽENJE: Veza sa ovim horoskopskim znakovima je NEIZDRŽIVA! Ovo je jedino REŠENJE!
Foto: Profimedia

PAZITE SE

RAZMAŽENI SU I ČESTO MENJAJU RASPOLOŽENJE: Veza sa ovim horoskopskim znakovima je NEIZDRŽIVA! Ovo je jedino REŠENJE!

Zanimljivosti -

Sa njima veza nije nimalo laka. Oni su razmaženi, pokušavaju da kontrolišu svog partnera, a često i menjaju raspoloženje. Ipak, bilo da ste vi, ili je vaš partner takav, na vreme prihvatite svoje mane i pokušajte da ih korigujete u najvećoj mogućoj meri, kako bi ljubavni odnos opstao.

1. Rak (21. jun - 22. jul)

Rak je emotivan horoskopski znak. Ako oseti da ne dobija potrebnu pažnju, burno će reagovati. Oni mogu da trpe sve dok se ne umore, a zatim počinju da odguruju, što ih može zbuniti i učiniti nesigurnim. Rak je toliko osetljiv da je teško reći šta im je potrebno da se smire.

2. Škorpija (23.oktobra - 21. novembra)

Škorpija je povređena kada je neko ne tretira onako kako želi. Možda će postati ogorčena, ali ona odbija da objasni zašto nije zadovoljna ponašanjem svog partnera. Oni takođe mogu da iskale svoje frustracije na partneru i bez obzira na to šta njihov partner učiniti da ih smiri, to verovatno neće biti dovoljno.

Ako Škorpijin partner učini nešto što on ne voli, ovaj horoskopski znak može s istim partnerom raskinuti pre nego što čuje razloge ili drugu stranu priče svog partnera. Zahtevaće stvari od partnera koje on nije u mogućnosti da da.

foto: Profimedia

3. Ovan (21. marta - 19. aprila)

Ovan nije jedan od strpljivih znakova. Oni su impulsivni i ponekad mogu bez razmišljanja reći i najružnije stvari svom partneru. Naravno, nakon toga će osećati grižu savesti, ali tada je već prekasno da se izbrišu posledice njihovih postupaka.

Ovan može biti tvrdoglav, a kada nije po njihovom, može se naljutiti. Osetljivi su prema sopstvenim osećanjima, pa tako zaborave da uzmu u obzir i svog partnera.

4. Blizanci (21. maja - 20. juna)

Blizancima možete lako dosaditi. Postaju nestrpljivi prema svojim partnerima, a frustrira ako shvate da partneru treba previše vremena da odgovore na ono što su Blizanci tražili od njih.

Ako postoji problem u vezi, Blizanci mogu optužiti partnera da se ne trudi dovoljno. Takođe će gnjaviti i žaliti se i odnositi se prema partneru kao prema detetu kako bi mogli da manipulišu njima.

foto: Profimedia

5. Bik (20. aprila - 20. maja)

Kada je Bik frustriran tada može zajedno sa svojim partnerom napraviti scenu u javnosti, a zatim otići čak ni ne pokušavajući da pronađe rešenje. Kada partner optuži Bika da je neosetljiv ili da deluje bizarno, Bik će odmah optužiti partnera za takvo svoje ponašanje.

Postoje slučajevi kada njihov partner pokušava da izrazi svoja osećanje, ali ih Bik odbacuje. Ipak, oni veruju da su uvek u pravu, a ako se njihov partner ne slaže s njima, onda očigledno on greši.

6. Ribe (19. februar - 20. mart)

Kad Ribe ne dobiju ono što žele, mogu se ponašati kao žrtva. To ipak ne uspeva uvijek i može samo pogoršati stvari. Nije neobično za Ribe da kada se uznemirenaprave buku, zalupe vratima, udaraju po zidovima ili glasno plaču jer žele da njihov partner zna koliko su povređeni.

Ponekad mogu i odbiti seks samo da dobiju ono što žele, ili prestati da ulažu u svoj izgled kako bi obavestile partnera da se ne osećaju poštovanim.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Youttango.com/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track