Najnovije vesti

VAŠ ODNOS JE U KRIZI I LJUBAVI VIŠE NEMA! Ova 4 znaka treba da vam KAŽU SVE, ne razmišljajte dalje! Poslednji SIGNAL je najvažniji!
Foto: Profimedia/Ilustracija

obratite pažnju

VAŠ ODNOS JE U KRIZI I LJUBAVI VIŠE NEMA! Ova 4 znaka treba da vam KAŽU SVE, ne razmišljajte dalje! Poslednji SIGNAL je najvažniji!

Zanimljivosti

Nakon početne faze "medenog meseca" u kojoj vam cvetaju ruže i na život gledate kroz ružičaste naočare, veza može da krene u dva smera.

Prvi smer je onaj u kom se i nakon početne zaluđenosti trudite da usrećite svog partnera i shvatate da je upravo on osoba sa kojom želite da provedete život, a drugi je onaj u kom dolazite do zaključka da to ipak nije to.

Ovo su četiri glavna pokazatelja da je vaša veza otišla u ovom drugom smeru. Umesto da bežite od istine, pokušajte da popravite situaciju pre nego što bude prekasno.

foto: Profimedia

Provodite sve manje vremena zajedno

Vaši planovi počeli su da se razilaze i ne uključujete jedno drugo u njih. Niste baš najbolje raspoloženi dok ste u blizini partnera i draže vam je da se družite sa prijateljicama nego sa svojim partnerom.

Stalno se svađate

I vi i vaš partner pravite "od muve slona" i neprestano inicirate bespotrebne svađe umesto da jedno drugom zaista kažete ono što mislite i otvoreno popričate o santi leda na koju je naišla vaša veza.

Intimni život vam se sveo na nulu

Jednostavno nemate ni volje, ni želje za dodirom partnera, a ni on ne pokazuje preveliku zainteresovanost. Kada se pozdravljate, tu je obično reč o brzom, poljupcu na blic.

Ne razgovarate kao pre

Prestali ste jedno sa drugim da delite događaje koji su vam se dogodili tokom dana, a i oko nekih većih problema ili odluka radije pričate sa drugima nego sa partnerom.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Super žena, Index.hr/Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...