RAZBESNEO JE VODITELJKU JER JOJ JE REKAO DA IZGLEDA VELIKO: Nina mu odbrusila javno, a njen odgovor postao HIT! (FOTO)
Foto: Printscreen/youtube

zažalio

RAZBESNEO JE VODITELJKU JER JOJ JE REKAO DA IZGLEDA VELIKO: Nina mu odbrusila javno, a njen odgovor postao HIT! (FOTO)

Zanimljivosti -

Nina Harelson, voditeljka na jednoj televiziji u Memfisu, oglasila se na Fejsbuku nakon što joj je stranac poručio da na TV-u izgleda veliko. Na službenom profilu podelila je svoju fotografiju pored koju je napisala poruku koju su mnogi podržali.

"Za vašu informaciju - novinari nisu modeli i uveravam vas, niko od nas ne želi da čuje vaše mišljenje o našim telima", poručila je, između ostalog. Dodala je da srećom, nakon devet godina iskustva, zna da se nosi s time, ali joj je žao mladih žena koje tek treba da počnu da se bave ovim poslom.

Brojni korisnici Fejsbuka podržali su Ninu i osudili okrutne komentare. "Nina, predivna si i tvoje telo je onakvo kakvo treba da bude. Koga briga šta neki hejter ima da kaže. Ti pobeđuješ", samo je jedan od komentara podrške koje je dobila.

Njena objava je za kratko vreme postala viralna, pa se Nina ponovo oglasila i napomenula da nije očekivala toliko pažnje, ali i da joj je drago ako barem jedna osoba razmisli o tome šta govori ili piše ženama koje se bave javnim poslom.

Kurir.rs/Foto: Printscreen/youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track