ZBOG NIKOLINOG ODGOVORA VODITELJKA JE ZANEMELA, A PROTIVNIK PRASNUO U SMEH! Pogađao je najdužu reč i preko noći postao HIT U SRBIJI (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

KREATIVAN

ZBOG NIKOLINOG ODGOVORA VODITELJKA JE ZANEMELA, A PROTIVNIK PRASNUO U SMEH! Pogađao je najdužu reč i preko noći postao HIT U SRBIJI (VIDEO)

Zanimljivosti -

Jedan od takmičara u kvizu Slagalica, pobrao je velike simpatije publike, nakon što je u prvoj igri imao tačnu, ali ne i dovoljno dugačku reč.

Nikola Lacković, takmičar koji se prijavljivao u više navrata, te jednom prilikom i osvojio prvo mesto, sinoć je dobro nasmejao sve u studiju, ali i one kraj malih ekrana. Naime, tokom prve igre, Slagalica, u kojoj takmičari traže najdužu reč, on je dao veoma "pitak" odgovor.

foto: Printscreen/youtube

Drugi takmičar, Miodrag imao je reč od devet slova koja je glasila "avijacija" dok je Nikola sa osmehom na licu izgovorio reč od osam slova "rakijica", nakon čega je nastala kratkotrajna tišina u studiju.

O tome svedoči i suzdržani osmeh drugog takmičara, te i kraće ćutanje voditeljke kviza.

Nikolino rešenje je na društvenim mrežama izazvalo salve smeha, te su mnogi prokomentarisali kako bi mu rado dali jednu čašicu, a bilo je i onih koji su bili spremni da odvoje i flašu. Iako nije bio u prvom planu, rezultat na kraju kviza je bio 149:76 u Nikolinu korist.

Kurir.rs/Printscreen/youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track