KO POSLEDNJI POMERI RUKU SA MILION $, NOSI IH KUĆI! Izazov koji je za 2 dana pogledalo 18 miliona, evo ZAŠTO! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

HIT NA INTERNETU

KO POSLEDNJI POMERI RUKU SA MILION $, NOSI IH KUĆI! Izazov koji je za 2 dana pogledalo 18 miliona, evo ZAŠTO! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Jedan od najpopularnijih Jutjubera na svetu, MrBeast, objavio je izazov koji je za samo dva dana pogledalo skoro 18 miliona ljudi. Razlog je taj što je pobednik ovog neobičnog izazova osvojio 1.000.000 dolara.

Četiri takmičara, koji su pobedili u prethodnim izazovima popularnog Jutjubera, osigurali su svoje mesto u velikom finalu.

"Ne zanima me da li će trajati dan, nedelju, mesec ili godinu dana", najavio je MrBeast početak izazova. "Poslednji koji pomeri ruku sa milion dolara, može ih zadržati."

foto: Printscreen/Youtube

Mark, Džordž, Omar i Akira 36 sati su se takmičili za pozamašnu sumu, za koju su neki priznali da je nikad u životu nisu ni videli.

"Kako si postao milioner? Držao sam ruku na milion dolara neko vreme", šalili su se neki uz čestitke Marku koji je izdržao najduže, pa je izašao kao pobednik.

foto: Printscreen/Youtube

Inače, MrBeast čije je pravo ime Džimi Donaldson, ima samo 21 godinu, a na Jutjubu ga prati više od 27,4 miliona ljudi. Jedan je od najgledanijih Jutjubera 2019. godine, a veliku pažnju privlači i svojim filantropskim radom.

Prošle godine je svet brujao o njemu, kada je naručio samo čašu vode pa ostavio konobarici bakšiš od 10.000 dolara.

Kurir.rs/Foto: Printscreen/youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track