VAGE ĆE SE 2020. ZALJUBITI DO UŠIJU! Evo šta još očekuje ovaj znak u narednoj godini!
Foto: Profimedia

godina puna ljubavi

VAGE ĆE SE 2020. ZALJUBITI DO UŠIJU! Evo šta još očekuje ovaj znak u narednoj godini!

Zanimljivosti -

Zvezdano nebo Vage nebo tokom 2020. obećava obilje sjajnih mogućnosti. Favorizovano je vaše četvrto i osmo polje - Jupiter, Saturn, Pluton i Uran garantuju razne oscilacije, iznenadne prilike, ali i dobitak na svim poljima. Budući da se sjajno snalazite u svim interpersonalnim odnosima, uspevaćete lakše od drugih da osvajate naklonost i popularnost, ali i brojne nagrade ili priznanja koja će vas pratiti. Sreća vam je naklonjena i potrudite sa da izvučete dobru pouku iz svega što vam se dešava. Kada poželite da promenite svet oko sebe, počnite prvo s promenama u sebi i na sebi, učinite to slobodno, s namerom da ostvarite svoje najlepše snove.

Ljubav

Početkom godine pratiće vas pozitivno raspoloženje i otvoreno ćete pokazivati da vas raduju novi događaji koji bitno menjaju vaš odnos s voljenom osobom u pravcu zajedničkih planova. Partner će vas iskreno podržavati, čak i u nekim situacijama u kojima to dosad nije bilo tipično. U periodu od 2. februara učinite sve što je potrebno da ostvarite harmoničan ljubavni odnos, a ako ste slobodnog emotivnog statusa, očekuje vas nova ljubavna romansa ili uzbudljiva avantura. Tokom juna pratiće vas faktor sreće u raznim situacijama ili srećan epilog u kojoj god situaciji da se nalazite. Važno je da ulepšavate svoj odnos s voljenom osobom u onoj meri koja odgovara zajedničkim afinitetima i potrebama. Moguća su nova dešavanja u krugu porodice koja predstavljaju dobar razlog za slavlje, posebno u periodu od avgusta i oktobra.

foto: Profimedia

Posao

U periodu od 11. januara i početkom godine postojaće različiti interesni ciljevi među saradnicima koji će uticati na savremeniji poslovni dogovor. Brzo se snalazite pod neobičnim okolnostima i umete sugestivno da delujete na svoju okolinu. Usmerite svoju pažnju na prioritetne poslovne planove koje imate, naročito u periodu od februara i juna. Ukoliko se bavite nekim od umetničkih zanimanja, edukacijom, pisanjem ili medijima, očekuje vas značajniji uspeh sredinom godine. Smišljeno ćete moći da upotrebite sve prednosti i privilegije kojima raspolažete, naročito u periodu od 11. oktobra i krajem godine.

Zdravlje

Dodatna fizička angažovanost, šetnje ili relaksacija pozitivno deluju na vašu unutrašnju ravnotežu i organizam, tada se osećate zadovoljnije i smirenije. Moguće su prolazne glavobolje, povremeni pad imuniteta ili mentalna osetljivost. Važno je da se ponašate umereno i pažljivo, kao i da vodite računa o boljoj zdravstvenoj preventivi u periodu od 10. do 19. aprila, od 13. do 23. jula i krajem decembra.

foto: Profimedia

Sugestija

Važno je da se prepustite unutrašnjem ritmu uz nove izazove koji će vas pratiti. Proširite listu raznovrsnih zahteva i postavite visoke kriterijume u svim oblastima iz svog privatnog i poslovnog života. Možete da se radujete velikom uspehu i ličnoj sreći u periodu od juna. Umete da prepoznate prave vrednosti i da sačuvate pozitivnu orijentaciju, a s novim iskustvom sada imate priliku da uvećate svoje unutrašnje bogatstvo i sreću u porodici.

Vaga SPECIJALNE PROGNOZE ZA 2020. GODINU

JANUAR

11. i 22. januara osećate da se nalazite na emotivnoj prekretnici i zato pažljivo analizirate svog partnera, potrebno je da donesete novu odluku. Očekuje vas pozitivan obrt i srećan epilog. Slobodno možete da se oslonite na prijatelje.

FEBRUAR

7. i 21. februara prihvatite nečiju ponudu i sugestije koje dobijate. Imate priliku da poboljšate poslovnu poziciju ili ugled u društvu koji uživate. Stalo vam je da premostite ljubavni nesklad koji vas prati u odnosu s partnerom i ostvarite novu harmoniju.

MART

2. i 18. marta ćete zbog nekog imati niz neugodosti, ali ovo nije trenutak da se razračunavate s neistomišljenicima. Bolje je da se distancirate od jedne osobe i sačuvate prisebnost. Nema razloga da ulazite u novu raspravu sa neistomišljenicima, već svoju energiju posvetite rešavanju aktuelnih pitanja.

APRIL

4. i 26. aprila izbegavajte bilo koji oblik improvizacije ili finansijski rizik kako biste sačuvali ono što imate. Informacije kojima raspolažete nisu pouzdane kao što mislite. Uloženi napor će se isplati i u tome će se pokazati vaša umešnost ili uspeh.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

MAJ

8. i 24. maja u ljubavnom životu vas očekuju neki intrigantni događaji zbog kojih ćete sve oko sebe posmatrati u drugačijim bojama. Emocije vas navode na novi izbor i određene odluke. Ako vam je stalo da doživite novo zadovoljstvo u odnosu sa ljubavnim partnerom, potrudite se da što bolje prilagodite svoje ponašanje. Pomerite granice.

JUN

12. i 25. juna obratite pažnju na jednu osobu koja vam daje korisne informacije i udružite svoje interese sa pouzdanim timom saradnika. Očekuje vas dobitak. Partner često ume da vas iznenadi s nekim lepim idejama.

JUL

10. i 28. jula, ako prekoračite neka pravila u odnosu s bliskom osobom, moraćete da prihvatite i posledice. Nema razloga da precenjujete svoje mogućnosti, moraćete nešto da žrtvujete. Mimo svoje volje i po nagovoru saradnika moraćete da prihvatite kompromisnu varijantu.

foto: Profimedia

AVGUST

1. i 17. avgusta imate dobar predosećaj i podršku u okruženju, na vama je da pokrenete inicijativu i da zahtevate više nego što vam je ponuđeno. Nema razloga za lažnu skromnost. Ljubavni partner ume da vas emotivno inspiriše i dodatno oraspoloži.

SEPTEMBAR

13. i 30. septembra potrebno je da se opredelite za dobro ili dugoročno poslovno-finansijsko rešenje, nemojte previše oklevati pred dobrom prilikom koja vam se nudi. U ljubavnom životu možda nije sve kao što biste želeli, ali učinite neki poseban gest koji će se pamtiti. Partner od vas očekuje da se angažujete u zajedničkim situacijama.

OKTOBAR

5. i 21. oktobra u ljubavnom dijalogu nemojte uporno ponavljati reči koje vašem partneru ne znače mnogo. Postoji suptilniji i lepši način na koji možete ostvarite svoje namere, budite nežni. Preostaje vam da spremno prihvatate nove izazove.

foto: Profimedia

NOVEMBAR

16. i 29. novembra sa velikim ambicijama možete da pristupite svakom poslovnom dogovoru i da očekujete najbolje rezultate. Uživajte u lepim stvarima i u nečijem društvu.

DECEMBAR

9. i 26. decembra očekuje vas splet srećnih okolnosti, na vama je da se opredelite za izbor društva ili ciljeva koji su vam važni. Svaki potez dobro isplanirajte kako biste ostali na nivou zadatka i uloge koja vam odgovora. Sada imate priliku da osetite ljubavni vrhunac.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Ana Rakić Đuričić/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track