DEVICE TREBA DA OBRATE PAŽNJU NA OVA DVA DATUMA 2020. GODINE! Dobiće PORUKE koje će promeniti SVE! Evo šta ih još čeka
Foto: Profimedia

GODINA PROMENA

DEVICE TREBA DA OBRATE PAŽNJU NA OVA DVA DATUMA 2020. GODINE! Dobiće PORUKE koje će promeniti SVE! Evo šta ih još čeka

Zanimljivosti -

Zvezdano nebo Device tokom 2020. donosi važne promene i zlatne rezultate. Jupiter u vašem petom polju - potencira uspeh i dobitak u partnerskim i saradničkim odnosima. Faktor „sudbinske sreće” je na vašoj strani, stoga nemojte dozvoliti da neki vid sumnje blokira vaš uspeh i sreću. Naredna godina je idealan period da menjate ustaljene modele ponašanja, posebno ako ste mladi ili se tako osećate. Vaša pažnja će biti usmerena na lične potrebe i želje, a uspeh vas očekuje u polju ljubavi, partnerstva i karijere. Uz sve znanje, iskustvo ili umeće koje imate, potrebna vam je i određena doza mudrosti kako biste uvek pravilno sagledali retrospektivu svih događaja kroz širu sliku uspeha i lične sreće od onoga što vam se trenutno dešava i što obeležava vaš život na najlepši način.

Ljubav

Možda vaš ljubavni odnos početkom godine neće biti preterano idiličan, ali to vam neće smetati da se predstavite u pozitivnom svetlu pred bližom okolinom i da uživate uz dragu osobu. U periodu od 9. januara prihvatite ljubavni izazov i pokrenite inicijativu u pravcu koji će vam doneti zajedničku radost ili zadovoljstvo u nekoj novoj i neobičnoj avanturi. Obratite pažnju na dešavanja koja će vas prati u martu, junu i septembru, važno je da pravilno rešite svoje ljubavne dileme ili trileme. Ukoliko ste slobodni, kontakti koje ćete imati možda nisu uvek i u potpunosti ostvarenje vašeg sna o ljubavnoj sreći, ali svakako treba prihvatiti trenutke radosti i sreće koja će obeležiti vaš zajednički život. Zadovoljstvo može biti dužeg ili kraćeg daha, ali uvek je veoma poželjno. Očekuju vas interesantni kontakti i novo zadovoljstvo u periodu od 19. decembra.

foto: Profimedia

Posao

Važno je da aktivno učestvujete u raznim pregovorima kako biste zadržali dobru poziciju u odnosu na ostale saradnike i imali priliku da stvarate nove oblike partnerstva. Prihvatite dobru priliku koja će vam se ukazati sredinom januara. U periodu od marta novi događaji će zahtevati neprekidno prilagođavanje na razne uslove savremenijeg stila poslovanja. Oslonite se na svoj praktičan duh i na sposobnost analitičkog rasuđivanja. Značajniji uspeh vas očekuje tokom maja i septembra. Sjajno ćete se organizovati pod različitim okolnostima, a uz svoje diplomatske manire osmislićete i dobra rešenja koja pogoduju zajedničkim interesima. Ako se bavite nekim privatnim poslovima, sada imate šansu da uvećate kapital ili da proširite delatnost, posebno u periodu od 11. septembra.

Zdravlje

Stresne situacije kroz koje prolazite povremeno imaju uticaj na vaše psihofizičko stanje i zato obratite pažnju na zdraviji način ishrane, pravilniju negu, kao i na redovne zdravstvene kontrole kako biste poboljšali imunitet. Moguće su povremene stomačne smetnje ili pojačana nervoza. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 3. do 11. marta i od 27. maja do 14. juna.

foto: Profimedia

Sugestija

Vama 2020. donosi obilje najrazličitijih ili skoro idealnih mogućnosti, kao sjajnu priliku da afirmišete svoje ideje o lepšoj i uspešnijoj strani života. Važno je da imate svest o tome kako je uz određene promene u razmišljanju i postupanju moguće uticati na poboljšanje kvaliteta u raznim životnim oblastima. Izazovi koji su pred vama ponekad predstavljaju najbolju ili životnu priliku da se opredelite za novi koncept. Slobodno investirajte u najvažnije ciljeve. Na sreću, Jupiter vas protežira u različitim pravcima, ali ljubav stvara ona najlepša čuda. Prihvatite različite izazovne mogućnosti i uživajte u lepoti ljubavnog, porodičnog ili zajedničkog života.

Devica SPECIJALNE PROGNOZE ZA 2020. GODINU

JANUAR

12. i 20. januara, u skladu sa svojom analitičkom prirodom, dolazite do novih zaključaka i povlačite poteze koje će vam doneti uspešne rezultate, ostvarene ciljeve i napredovanje. Da biste ostvarili sve što ste planirali, potrebne su vam pouzdane informacije i nečije posredovanje.

foto: Profimedia

FEBRUAR

3. i 17. februara ugledajte se na jednu osobu iz svog okruženja, neko vam daje dobar primer koju strategiju treba da upotrebite i na koji način treba da nastupite u društvu. Osluškujte pažljivije poruke koje vama upućuje voljena osoba ili ono što se dešava u vašoj porodici.

MART

11. i 19. marta pregovori koje vodite najavljuju dodatne komplikacije, bolje je da privremeno odložite neke ciljeve i da izbegavate nadmudrivanje s osobom koja može da vas iznenadi.

APRIL

8. i 22. aprila imate niz prednosti koje sada možete da upotrebite na najbolji način, što će vam obezbediti zlatne rezultate i zadovoljstvo u porodičnom životu. Potrudite se da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima kako biste na najbolji način uskladili razlike koje postoje u mišljenju ili iskustvu.

foto: Profimedia

MAJ

6. i 28. maja prati vas skladan odnos sa saradnicima, prijateljima i voljenom osobom. Insistirajte na nekom novim izazovima, prihvatite promene koje će vas usrećiti.

JUN

10. i 24. juna nedostaje vam nečije prisustvo, umerenost i psihički ili emotivni oslonac. Razmislite o svemu što vam se dešava i zatražite nečiju podršku. Nema razloga da rizikujete ili da se zavaravate. Poželjno je da preispitate svoj odnos s bliskom osobom u želji da se što bolje razumete.

JUL

2. i 16. jula obratite pažnju na poruke koje dobijate i na razne susrete. Zahvaljući nekim korisnim informacijama uspećete da odgonetnete finansijska pitanja i ljubavne rebuse koji su vas pratili. Delujete veoma privlačno na svoju okolinu, te u skladu sa svojim emotivnim statusom ili afinitetima učinite sve što je potrebno da uživate u društvu bliske osobe.

foto: Profimedia

AVGUST

11. i 23. avgusta pred vama je dobra prilika koju ne treba propustiti, važno je da se fokusirate na jedan cilj - nemojte rasplinjavati svoju energiju u pogrešnom pravcu i u lošem društvu. Važno je imate dobru koncentraciju u raznim susretima kako biste delovali što ubedljivije.

SEPTEMBAR

4. i 20. septembra pratiće vas splet srećnih okolnosti, na vama je da se oprobate u novim situacijama i da usrećite sve koje volite. Dobitak vam se nalazi nadohvat ruke. Sada je pravi trenutak da upotrebite i adute kojima raspolažete.

OKTOBAR

1. i 17. oktobra slobodno investirajte ono sa čim raspolažete. Potencijal koji imate predstavlja uslov za novi uspeh i za sreću u ljubavnom odnosu. Uživajte u emotivnom zanosu. Partner uglavnom prepušta vama da kreirate razne sadržaje iz zajedničkog života.

foto: Profimedia

NOVEMBAR

10. i 26. novembra imate priliku da zablistate u punom sjaju i da vas neko dobro nagradi. Podstičite nove kontakte i uloge u društvenom životu. Zasad vašu dobitnu kombinaciju čini spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima.

DECEMBAR

13. i 29. decembra, u želji da učinite nešto posebno, lako se može desiti da povučete pogrešne poteze i iskomplikujete odnos s jednom bliskom osobom. Izbegavajte rizik i raspravu. Ljubavna pravila mogu da se menjaju, posebno ako ste inspirisani da iznenadite svog partnera ili da činite neke posebne radosti.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Ana Rakić Đuričić/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track