Najnovije vesti

TO ŠTO RADIM SA MUŽEM PRED DETETOM JE POTPUNO PRIRODNO! Mlada majka izazvala lavinu BESA objavom, svi ih OSUĐUJU
Foto: Printskrin

Neprikladno

TO ŠTO RADIM SA MUŽEM PRED DETETOM JE POTPUNO PRIRODNO! Mlada majka izazvala lavinu BESA objavom, svi ih OSUĐUJU

Zanimljivosti

Jedna majka nedavno je izazvala pravu buru na društvenim mrežama, kada je priznala da ima intimne odnose sa svojim mužem dok je njihov sin u istoj sobi. Mnogi su taj postupak osudili i nazvali ga najblaže rečeno - neprikladnim.

Seli Mastang, koja je 15. februara postala majka i rodila svog sina Ažur Sitara smatra da bi društvo trebalo da prestane sa stigmatizacijom intimnosti, pa je sa ljudima koji je prate na mrežama, odlučila da podeli post u kojem objašnjava kako ima odnose sa svojim suprugom dok je njihov petomesečni sin u sobi. Rekla je da je "prirodno" da se zbliži sa svojim mužem Mičem Gobelom, dok je njen sin u blizini. Post se ubrzo pokazao kontroverznim i krenuli su da pljušte komentari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feeling fine under the full moon 🌕

A post shared by Sally Mustang (@sallymustang) on

- Zamislite da vam dođe dete od osam godina i kaže da je spremno na odnose, jer ste vi toliko otvoreni oko te teme u vašoj kući - komentarisao je jedan korisnik.

foto: Printskrin

Seli je ubrzo nakon napada obrisala post, ali je ostala pri svom mišljenju. Na Instagram storiju objavila je izjavu u kojoj objašnjava da vođenje ljubavi obično uključuje ljubljenje i masažu i insistirala da ne tera svog sina da je posmatra u tim situacijama, a onda objasnila da joj kuća u kojoj živi ne obezbeđuje dovoljno privatnosti. Rekla je i da je njen sin bio prisutan, ali da je spavao, kao i da ne vidi ništa loše u tome da se ljubav ispoljava slobodno, ali da je post morala da obriše zbog napada na nju i njenu porodicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A Love story about a man and the moon.. So in love with you @mitch.gobel we want babies 👶

A post shared by Sally Mustang (@sallymustang) on

kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...