RASKRINKANE! SAV LUKSUZ I SJAJ SU LAŽ?! Otkriven prljavi trik uz pomoć kojeg influenserke izgledaju BOGATO na Instagramu
Foto: Shutterstock

provaljene

RASKRINKANE! SAV LUKSUZ I SJAJ SU LAŽ?! Otkriven prljavi trik uz pomoć kojeg influenserke izgledaju BOGATO na Instagramu

Zanimljivosti -

Sve više mladih žele da postanu influenseri, jer im se čini da je u njihovim životima sve savršeno, kao što predstavljaju na društvenim mrežama. Od hrane, spvavanja, treniranja, do toga čime se vozite.

Svetske blogerke pokušavaju da izgledaju što bogatije na Instagramu. Naravno, imperativ je imati privatni avion, ili bar prijatelje koji sebi mogu da priušte ovaj luksuz – pa su slike iz takvog okruženja “obavezne” za sve glamurozne influensere.

Pojedine influenserke definitivno to sebi ne mogu da prišzute, ali su našle način kako da javnost ubeda da putuju svetom isključivo privatnim letovima.

Naime, postoji studio koji je uređen kao unutrašnjost privatnog aviona, a koji influenseri mogu iznajmiti za slikanje, i to u velikoj meri rade.

U ovom studiju našle su se i američke influenserke Kenedi Simon koja ima preko milion pratioca na Instagramu i Azra Main koju prati 90 hiljada ljudi na pomenutoj mreži.

Studio se iznajmljuje u Los Anđelesu preko platfome "Peerspace", a sat vremena slikanja u lažnom privatnom avionu košta 64 dolara. Svaki detalj je savršeno odrađen da imitira avion – od okruglih prozora do specifičnog osvetljenja.

Naravno, influenserke nigde nisu navele da se radi o studiju, a ne pravom privatnom avionu – ali očigledno se na internetu pre ili kasnije sve sazna.

nExt StOp

Објава коју дели Azra (@azra_mian) дана

Kurir.rs/noob.ba/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track