NE IGRAJTE SE S NJIMA! Ova 4 horoskopska znaka su TEMPIRANE BOMBE, s njima ne možete izaći na kraj!
Foto: Profimedia

NE IGRAJTE SE S NJIMA! Ova 4 horoskopska znaka su TEMPIRANE BOMBE, s njima ne možete izaći na kraj!

Zanimljivosti -

U zodijaku postoje znakovi u kojima se rađaju naporni ljudi i sa kojima je vrlo teško izaći na kraj.

Jarac

Ovo je vrlo nezavisan zodijački znak. Ne mari za tuđa mišljenja i ne trudi se uklopiti u većinu. Vrlo je tvrdoglav i ne da se nagovoriti na ono što sam od sebe ne želi.

Možete ga pokušati prisiliti, ali će to zapamtiti i čekati pravu priliku da vam vrati milo za drago. S njim je teško komunicirati jer mu ljudi, uz retke izuzetke, idu na živce. Više voli posao i hobije nego društvo.

Ovan

Ljubitelj nadmetanja, uzbuđenja i rizika tempirana je bomba u svakom odnosu. Ponaša se naglo, želi odmah zadovoljiti potrebe i ne razmatra posledice svojih postupaka.

S njim je teško voditi razumnu raspravu jer viče, vređa, preti i ne priznaje da je pogrešio. Ako je ljut ili ljubomoran, munjevito će se okomiti na onog koga smatra krivim. Budite spremni stalno mu udovoljavati ili se udaljite od njega.

foto: Shutter

Škorpija

Zahtevan je, strog, podmukao i osvetoljubiv. Ako mu se zamerite, neće odmah planuti kao Ovan, nego će vam proračunato uzvratiti udarac kad mu bude najviše odgovaralo. Nerado otkriva svoju intimu, ali opsesivno njuška po tuđim životima i prikuplja dokaze o prljavštinama za slučaj da mu zatrebaju. Od bližnjih traži punu odanost, a ako posumnja u vašu izdaju ili preljubu, uslediće pravo policijsko ispitivanje.

Blizanci

Ovo je najteži znak kada su ljubavne veze u pitanju. Dok je prilično jednostavno složiti se sa njima u prijateljskim i poslovnim odnosima, u ljubavi i seksu su noćna mora. Ako ste i sami površni i ćudljivi, naći ćete zajednički jezik s Blizancima. No, ako ste zaljubljeni u njih, ako vam je zaista stalo, nadrljali ste. Niko im nije dugo zanimljiv, a čim im neko dosadi, traže novu zanimaciju. Tada prema staroj ljubavi postaju ravnodušni i hladni, kao da su stranci.

foto: Shutter

kurir.rs/atma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track