NASLEDILA STAN PA OTIŠLA U PODRUM! Kad je provalila vrata, šokiralo je ono što je PRONAŠLA! Odmah pozvali POLICIJU
Foto: Profimedia, Shutterstock

nije mogla da poveruje

NASLEDILA STAN PA OTIŠLA U PODRUM! Kad je provalila vrata, šokiralo je ono što je PRONAŠLA! Odmah pozvali POLICIJU

Zanimljivosti -

Francuskinja je u podrumu stana koji je nasledila od majke pronašla pola miliona evra pa pozvala policiju kako bi pronašla vlasnika ove poprilično visoke sume.

Više od 500.000 evra u apoenima od 100, 50 i 10 evra se nalazilo u koferu zaboravljenom na dnu podruma jedne prelepe pariške zgrade na aveniji de la Motte-Picquet, u otmenom 7. okrugu nedaleko od Ajfelovog tornja.

Žena u pedesetim godinama je ovaj stan kojem pripada podrum gde se nalazio novac upravo nasledila od majke, a novac je otkrila nakon što je htela da proda nekretnine.

Ona je ovlastila agenciju da procijeni proda njen stan u sklopu kojeg je postojao i podrum, međutim imala je problem da ga nađe. Nakon što je uspila da otkrije koji podrum je njen, nije imala ključ pa je od stanara pokušala da sazna da li gs je neko od njih prisvojio. S obzirom na to da podrum ipak nije koristio niko od stanara, pozvala je bravara, a kad su ga otvorili, šokiralo ih je ono što su pronašli.

Novac je zaplenila policija koji su angažovali istražitelji. Utvrđeno je da je novac pravi, a s obzirom na to da još nije u potpunosti prebrojan, smatra se da ima i više od pola miliona evra.

foto: Profimedia

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track