ŠOK KOD MARIĆA! Predstavio se kao potomak Crnojevića i tvrdi da je Skenderbeg bio čist Srbin!
Foto: Printscreen Happy

jedino rešenje je da budemo zajedno

ŠOK KOD MARIĆA! Predstavio se kao potomak Crnojevića i tvrdi da je Skenderbeg bio čist Srbin!

Zanimljivosti -

Stefan Černetić, princ od Balkana koji se predstavlja kao potomak loze Crnojevića bio je gost u jutarnjem program televizije Happy. Kako kaže, vraća Crnu Goru u Srbiju kao što je i bila u vreme Crnojevića jedna država.

Svoje gostovanje počinje rečima:

- Srbija je mala a Crna Gora još manja, ako možemo da budemo zajedno bićemo veća i jača zemlja - i dodaje da fuzionisano mogu biti s obzirom na to da da obe zemlje imaju bogatu istoriju.

- Mi smo svi SRBI, ja bih voleo da budemo veći. Bivše zemlje Jugoslavije su male i jedino rešenje je da budemo zajedno - objašnjava on.

Ono što je posebno zaintrigiralo milionski auditorijum je izjava gosta u emisiji "Dobro jutro Srbijo" da je kako tvrdi Skenderbeg 100 postotni Crnojević a tome i prilog svedoče i knjige na tu temu.

foto: Printscreen Happy

- Ako gledate zastavu Albanije videćete da i tamo postoji dvoglavi orao, i to crn. Upravo u toj boji se krije tajna - objašnjava princ od Balkana i nastavlja u istom tempu:

- U vremenu kada su dolazi Turci postavljali su štit ispod zemlje, zlato, nakon dvadeset godina ono više nije imalo boju zlata već crnu.

Ono što je gost posebno naglasio u više navrata je da u heraldici ne sme biti crveno i crno zajedno "jer je ti isto velika greška".

Na pitanje domaćina emisije "Dobro jutro Srbijo" da li su i Albanci bili Srbi dobijamo senzacionalan odgovor.

- Skenderbeg je bio pravoslavac, a njegov brat je završio i u Hilandaru kao monah.

Milomir Marić
Milomir Marić foto: Printscreen

Osvrnuo se i na temu jedine srpske internacionalne reči a u pitanju je "vampir" i dodao da je i reč "panduri" srpska .

On je otkrio da se bavi humanitarnim radom i da je njegova misija da iskoreni siromaštvo i od Srbije napravi monarhiju.

- Cilj mi je da niko ne radi više za 100 i 200 evra, već da uđemo u u dvanaest najuspešnijih monarhija. Želim da se Crna Gora zajedno sa novom vladom vrati u Srbiju - istakao je princ.

On je izjavio da ima dvadeset počasnih doktorata iako nikada nije studirao! Nekada se bavio novinarstvom, ali su mu ubrzo poznanstva sa uglednim ljudima svetske scene otvorila nova vrata.

Otkrio je da uprkos tome što je optuživan da je prevarant od strane crnogorskog predsednika, nikada se nije našao ispred sudije i bio pravosnažno optužen.

Podsetimo, Stefan Černetić je javnosti postao poznat nakon što je odlikovao Pamelu Anderson titulom grofice, a potom je odveo u Crnu Goru. Slika na kojoj Pamela kleči pred njim a on je odlikuje mačem postala je viralna , a nakon toga je ceo svet čuo za crnogorskog princa.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track