DEČKO JOJ JE POSLAO EKSPLICITNU FOTKU! Ona je prosledila njegovoj majki, a onda je usledio BLAM koji se PREPRIČAVA! (FOTO)
Foto: Shutterstock

hit

DEČKO JOJ JE POSLAO EKSPLICITNU FOTKU! Ona je prosledila njegovoj majki, a onda je usledio BLAM koji se PREPRIČAVA! (FOTO)

Zanimljivosti -

Amerikanka Šanai Bruks-Džekson nakon što je dobila eksplicitne fotografije od jednog muškarca u privatnim poruakama odlučila je da kontaktira njegovu majku kako bi je upozorila na sinovljevno nedolično ponašanje.

"Dakle, danas mi je ovaj nepoznati tip iz vedra neba poslao sliku svog polnog organa, pa sam odlučila da pronađem njegovu majku i da joj kažem. Godina je 2020. i sve već ide užasno. Ne teraj me da te tužakam mami", stoji u opisu fotografije koju je Šanai objavila na Fejsbuku, a koja prikazuje razgovor između nje i mladićeve majke.

"Samo sam htela da znate da vaš sin misli da je u redu slati fotografije njegovog pe*isa sa ženama bez ikakvog povoda. Činite se kao divna gospođa i verujem da ga niste odgajali tako da šalje takve fotografije. Mislim da biste mogli da ga podsetite da se prema ženama ponaša sa istim poštovanjem kao što bi i on želeo da se prema vama ponašaju", stoji u njenoj poruci.

Kurir.rs/Blic Žena/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track