MLADENCI NAPRAVILI SVADBU U DOBA KORONE, PA ZAMOLILI KONOBARA DA IH USLIKA! Zgrozili su se kada su dobili fotkem, a evo i ZAŠTO!
Foto: Profimedia

OČAJNI

MLADENCI NAPRAVILI SVADBU U DOBA KORONE, PA ZAMOLILI KONOBARA DA IH USLIKA! Zgrozili su se kada su dobili fotkem, a evo i ZAŠTO!

Zanimljivosti -

Pandemija korona virusa donela je promene na svim poljima života, pa i u venčanjima. Pod takvim, novim pravilima, jedan par se slikao i doživeo žestoko razočaranje, a slika obilazi internet.

Radi se, naime, o bračnom paru iz Amerike, koji je u skladu sa novim epidemiološkim merama, organizovao intimno venčanje kome su prisustvovali samo najuža rodbina i prijatelji.

foto: Shutterstock

Ipak, nadali su se da će makar imati mnogo lepih slika koje će pokazati gostima koje nisu bili u mogućnosti da pozovu.

Nakon što je crkveni obred završen, preselili su se u restoran. Kako nisu imali fotografa, zamolili su konobara da uhvati par slika. Konobar je pristao, ali kada su pogledali šta imaju od fotografija, usledilo je veliko razočarenje - imali su samo jednu sliku, i to ovu.

Od cele slike, vide se samo dekolte nepoznate žene i prst konobara. Mlade i mladoženje ni nema u kadru.

Razočarani, sliku su podelili na internetu.

"Zamolili smo konobara da nas slika i ovo je sve što smo dobili. Ne znamo čak ni ko je žena sa slike", glasi razočarani komentar mladenaca. Međutim, na internetu se nisu susreli sa mnogo razumevanja.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Blic Žena/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track