PROŠAO JE PORED AUTA I VIDEO DA MU PIŠU KAZNU: Zakačio je poruku za brisač i sad to svi u Srbiji šeruju, pitaju se samo JEDNO
Foto: Petar Lazović, Printscreen/Reddit

uradi i ti nešto dobro

PROŠAO JE PORED AUTA I VIDEO DA MU PIŠU KAZNU: Zakačio je poruku za brisač i sad to svi u Srbiji šeruju, pitaju se samo JEDNO

Zanimljivosti -

Nije sve tako ni loše kod nas kao što bi možda neko nekada rekao i pomislio. U vreme kada nas je progutao brz način života, kada veoma malo imamo vremena za sebe a kamoli za druge, jedan primer je vratio veru u ljudsko u nama.

Naime, društvenom mrežom Redit kruži fotografija koja je izazvala mnogo pažnje, a svi komentari su pozitivni i pohvalni.

"Hteli su da vam pišu kaznu. Uplatio sam za vas u 8:29 30 dinara. Učinite i vi neko dobro delo", glasi poruka koja kruži srpskim delom Reddita.

Inače, ovakve stvari nisu retke kod nas, kako se kome to god činilo. Još jedan sličan primer od pre godinu dana već je kružio društvenim mrežama iz Vranja.

Naime, tada su iz vranjskog "Parking servisa" platili parking jednom turisti kako mu ne ne bi naplatili kaznu. Vozač iz Rumunije parkirao je automobil u centru grada, ali nije uspeo da SMS porukom plati parkiranje, pa je na parčetu papira rukom napisao da se izvinjava i da će pokušati da reši problem sa romingom.

Nadležni u "Parking servisu" su odlučili da pomognu čoveku, pa su poslali poruku u njegovo ime i poželeli mu lep dan. Posle 15 minuta pojavio se vozač iz Rumunije, koji nije mogao da sakrije oduševljenje gestom zaposlenih u "Parking servisu". I sam je napravio nekoliko fotografija i rekao da iz Vranja odlazi sa najlepšom uspomenom.

parking servis, parking
foto: Kurir/Petar Lazović/Ilustracija

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track