OTKAZAO NARUDŽBINU JER JE DUGO ČEKAO KONOBARICU! On joj ipak ostavio BAKŠIŠ 2.000 $, ali je nastao veliki PROBLEM! Gazda se umešao
Foto: Printscreen

nije mogla da dođe sebi

OTKAZAO NARUDŽBINU JER JE DUGO ČEKAO KONOBARICU! On joj ipak ostavio BAKŠIŠ 2.000 $, ali je nastao veliki PROBLEM! Gazda se umešao

Zanimljivosti -

Konobarici iz Teksasa odbijena je napojnica od 2.000 dolara koji je dobila od gosta jer restoran u kojem radi nema mogućnost da obradi tako veliki iznos nagrade.

Emili Bauer radi u restoranu u San Antoniu. Nakon samo dve nedelje od zaposlenja, desilo joj se da radi sama, i to tokom velike gužve za dane vikenda. Kako je ispričala za lokalne medije, u jednom trenutku bila je prinuđena da se izvini mušteriji zbog sporosti.

- On je rekao da je u redu i pomenuo je svoj restoran. Samo je rekao da otkazuje porudžbinu, ali da mu donesem račun. To sam i učinila i nisam ni bila svesna šta je uradio - ispričala je Emili.

Tek nakon što je otišao, devojka je primetila da joj je gost ostavio veoma veliku napojnicu od čak 2.000 dolara.

konobarica
foto: printcreen

- Bila sam u šoku kada sam videla cifru. Počela sam da plačem i pomislila kako ću taj novac da potrošim na svoju decu - rekla je konobarica.

Međutim, uskoro je usledio bolan obrt: uprava restorana rekla joj kako joj ne mogu isplatiti napojnicu jer je prema pravilima njihovog poslovanja, najveća napojnica 500 dolara.

Uznemirena konobarica potom je zahtevala da restoran jasno napiše da ne prihvata napojnice veće od 500 dolara, kako se ne bi dešavale slične stvari.

konobarica
foto: printcreen

Međutim, ni tu priči nije kraj. Navodno, dobri Samarićanin je zvao restoran da se buni zašto joj napojnica nije isplaćena, ali Emili nije mogla da sazna bilo kakve detalje o njemu. A onda je usledio još jedan obrt: restoran je saopštio da je kartica kojom je gost platio odbijena kasnije od banke!

Na društvenim mrežama objavljeni su pogrdni komentari na račun restorana, a onda se još jednom oglasila i Emili, koja je rekla da ljudi treba da prestanu da kritikuju restoran jer joj je na kraju njen šef dao bonus od 2.000 dolara.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track