STARA ŠKOLA TO OVAKO RADI! Tražio od TASTA kakvu ŠOLJU da mu kupi, a on poslao zetu uputstvo od kojeg ga je zabolela GLAVA (FOTO)
Foto: Profimedia, Twitter Printscreen

neverovatno

STARA ŠKOLA TO OVAKO RADI! Tražio od TASTA kakvu ŠOLJU da mu kupi, a on poslao zetu uputstvo od kojeg ga je zabolela GLAVA (FOTO)

Zanimljivosti -

Jedan korisnik Tvitera je objavio veoma zanimljiv crtež. Na milimetarskom papiru je nacrtana je WC šolja, što možda i ne bi bilo toliko čudno.

Međutim, tast je zamolio Gorana da mu kupi poklopac za WC šolju, a Goran ga je pitao da mu okvirno pošalje dimenzije, a rezultat je ovaj tehnički crtež.

"Punac (87) me zamolio da im kupim poklopac za WC šolju. Reko može, ajte samo izmerite dužinu i širinu, "od prilike". Rezultat... slika ispod! Jednom inženjer, uvek inženjer", piše uz fotografiju.

Post je izazavao dosta pažnje, sa preko 300 retvitova i 6.000 lajkova.

"Pa ovo je sjajno, ja obožavam ovakve ljude što ti ne daju prostora za grešku", samo je jedan od komentara, a tasta su nazvivali carem nad carevima, velikim gospodinom, a mnogo njih je naglasilo da je to manir stare škole. Naravno, tviteraši su pozdravljali tasta uz ogromno divljenje za njegovu preciznost i tačnost.

Bonus video:

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track