MILORAD MILINKOVIĆ NIJE GLEDAO SERIJU KOJU SRBIJA OBOŽAVA! Tragač se izblamirao na prostom pitanju zbog Srećnih ljudi! (FOTO)
Foto: Printscreen/RTS

da li je moguće?

MILORAD MILINKOVIĆ NIJE GLEDAO SERIJU KOJU SRBIJA OBOŽAVA! Tragač se izblamirao na prostom pitanju zbog Srećnih ljudi! (FOTO)

Zanimljivosti -

Najsvežija epizoda kviza "Potera" biće zapamćena po jednom čudnom odgovoru tragača. Milorad Milinković nije znao odgovor na jedno pitanje što se dešava svakom od tragača sa vremena na vreme. Međutim, on izgleda nije gledao seriju koju je cela Srbija obožavala, a zbog repriza je obožava još uvek. Naravno, u pitanju su "Srećni ljudi".

Potera
foto: Printscreen/RTS

Pitanje je glasilo: Koju članicu porodice Golubović je u seriji Srećni ljudi sve vreme igrala ista glumica? Ponuđeni odgovori su bili "Đina", "Lola" i "Riska". Takmičar je tačno odgovorio, ali na iznenađenje svih, tragač nije.

Voditelj se iznenadio i prokomentarisao da je on jedini koji nije gledao seriju, na šta je Milorad odgovorio da nije i prisetio se da je bilo i pitanje vezano za psa iz serije "Srećni ljudi".

Potera
foto: Printscreen/RTS

Epizoda je bila jedna od onih gde se takmičari nisu proslavili, a na kraju ih je tragač pobedio svojim znanjem. Tragačev odgovor nije promakao ni Tviterašima koji nisu mogli da veruju da nije znao da je Radmila Savićević glumila Risku sve do kraja serije.

(Kurir.rs/A.M.)

BONUS VIDEO:

00:46

DEJAN MATIĆ NAVIKAO DA ŽIVI SA 100 EVRA MESEČNO! Dok estrada KUKA za PARAMA, Deki ume da se organizuje (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track