KAKO NEKE STVARI IZGLEDAJU IZNUTRA? Ne morate da budete majstor da bi saznali, dovoljno je da pogledate ove slike (FOTO)
Unutrašnjost kreveta na naduvavanje, Foto: Printscreen/Reddit

da se neko ranije setio

KAKO NEKE STVARI IZGLEDAJU IZNUTRA? Ne morate da budete majstor da bi saznali, dovoljno je da pogledate ove slike (FOTO)

Zanimljivosti -

Koliko ste puta kao mali želeli da znate šta se nalazi unutra neke igračke ili zanimljive stvari? Koliko puta ste dobili batine jer ste tu ideju sproveli u delo i uništili ili pokvarili nešto samo da bi videli kako izgleda sa unutrašnje strane? Znamo odgovor, otprilike.

Zahvaljujući dobrim ljudima sa Redita, sada kao odrasli možemo da vidimo šta se nalazi u stvarima, kakav je poprečni presek i od čega se sastoji, recimo kugla za čunjeve ili akustična gitara.

Ovako izgleda nova kutija za maramice. Ko bi rekao da su ovako savijene? Eto, jedna misterija rešena.

Gitara. Skoro kao unutrašnjost nekog mnogo lepog stana. Ovome se nismo nadali jer zaista mnogo lepo.

Da li verujete da je ovo unutrašnjost jedne benzinske pumpe? Koliko vrsti benzina postoji, nije ni čudo što je mehanizam unutra toliko složen.

Mešalica za beton. Podseća pomalo na neku školjku. Veliku doduše.

Kartica za banku i beskontaktno plaćanje. Ovde nemamo šta da dodamo, baš je zanimljivo videti šta je sve potrebno da bi jedan komad plastike mogao da plaća račune. Ili hranu.

Protivpožarni aparat. Kranje jednostavno i neočekivano.

Loptica za golf.

(Kurir.rs/A.M.)

BONUS VIDEO:

00:48

MAŠAN U ZAGRLJAJU PEVAČA SLAVIO ROĐENJE ĆERKE! Goste zabavljali Steva Anđelković i Nemanja Nikolić, a saznalo se i IME naslednice!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track