NA ŠTA SVE RIBE TREBA DA BUDU SPREMNE? Moraće dosta da rade na sebi da vrate samopouzdanje, a evo ko će imati najviše KORISTI
Foto: Shutterstock

šta kaže kosmos

NA ŠTA SVE RIBE TREBA DA BUDU SPREMNE? Moraće dosta da rade na sebi da vrate samopouzdanje, a evo ko će imati najviše KORISTI

Zanimljivosti -

Ribe su poslednji znak u Zodijaku. Karakteristike za ovaj horoskopski znak su empatija, veliki emocionalni kapacitet. Ribe su intuitivne, saosećajne, naklonjene umetnosti, nežne, mudre, muzikalne. Njihova kuća je 12 po redu. Ametist i opal je njihovo poludrago kamenje. Element je voda, a planeta Neptun i Jupiter. Po mitologiji, Neptun je bog mora.

Za ovu godinu ne može se reći da je vrlo dobra za Ribe. Mučiće ih negativne misli. Ove godine moraju da pribegnu jogi ili meditaciji da bi se mentalno osnažili, ali i povratili samopouzdanje. Takođe, Ribe treba da budu veoma oprezne kada je reč o zdravlju, iako će se fizički osećati dobro. Ova godina će biti dobra za one koji se bave automobilskim sektorom. Sa druge strane, ova godina takođe može biti korisna za one koji su povezani sa umetnošću, posebno muzikom.

ribe, horoskopski znak
foto: Shutter

Poznate ličnosti Ribe u horoskopu su teniserka Jelena Janković (28.02), košarkaš Dejan Bodiroga (02.03), glumica Vesna Trivalić (13.03), pesnik Mika Antić (14.03), pevač Sergej Četković (08.03), fudbaler Dragan Stojković Piksi (03.03).

Jedna od njih je i pevačica Tanja Savić (20.03) koja je prošla kroz turbulentan period vezan za porodicu, ali kako zvezde kažu, ona će imati uspeha na poslovnom polju.

Tanja Savic
foto: ATA images, Shutterstock

(Kurir.rs/A.M.)

BONUS VIDEO:

00:30

KAJA UPOZORILA RODITELJE NA OPASNOST! Pevačica poslala VAŽNU poruku na mrežama, a onda se POSVETILA SEBI I TELU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track