DOBRO POGLEDAJTE SLIKU! ONO ŠTO PRVO VIDITE OTKRIVA STANJE PODSVESTI: Evo koje PROMENE treba da uradite u svom životu
Foto: Printscreen

test

DOBRO POGLEDAJTE SLIKU! ONO ŠTO PRVO VIDITE OTKRIVA STANJE PODSVESTI: Evo koje PROMENE treba da uradite u svom životu

Zanimljivosti -

Ovaj test je alat koji vam omogućava prepoznavanje vašeg trenutnog statusa. Pomoću ovog testa moći ćete razumeti ponašanje svog uma i koji su signali koje vam podsvest šalje kad vidite ovu sliku. Pažljivo pogledajte sliku i recite što ste prvo videli?

Buda

Ako je Buda prvo što ste videli na slici, to znači da ste puni života i verujete u uspeh koji će vam pružiti vaša sledeća akcija, bilo da se radi o poslu, projektu ili hobiju. Čak i ako nešto pođe po zlu, imate sposobnost da se brzo prilagodite novim uslovima. Ne bojte se da počnete nešto novo, ako ne sada, kada?

Veverica

Ako je prvo što ste primetili bila veverica, to znači da vam je zaista teško da napustite svoju zonu komfora i svet da gledate iz drugog ugla. Međutim, vrlo ste znatiželjni pa iskoristite ovu svoju veštinu za suočavanje s novim i nepoznatim situacijama.

Koreni drveta

Ako ste videli korenje drveta, to znači da podsvesno proživljavate emocionalno stanje poput tuge, razočaranja i usamljenosti. Trebalo bi da obratite više pažnje na svoje osećaje, shvatiti zbog čega se osećate na određeni način i ukloniti ih. Što nije u redu s vašim životom? Vreme je da to promenite!

Cveće lotosa

Ako je cveće lotosa prvo što ste videli, znači da sve što se tiče kreativnosti pripada vama. Osećate se prilično sigurno kada se radi o vašoj budućnosti i bez mnogo truda moći ćete stići daleko. Ali setite se da uvik ulažete predanost i strast u sve što radite.

slika
foto: Printscreen

kurir.rs/ ilbuongiorno.it/atma.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track