ŠTA ĆE KERI BREDŠO REĆI NA OVO? Horoskop kaže da je bitno i kakve CIPELE NOSITE, one ističu vašu LIČNOST!
Foto: Profimedia

isprobajte

ŠTA ĆE KERI BREDŠO REĆI NA OVO? Horoskop kaže da je bitno i kakve CIPELE NOSITE, one ističu vašu LIČNOST!

Zanimljivosti -

Cipele su modni dodatak, pogotovo ako su dobre. Međutim, one mogu da otkriju deo vaše ličnosti. Zamislite još ako biste ih birali u skladu sa vašim horoskopskim znakom?

Dakle, evo šta kaže horoskop koje cipele su dobre za sve znake Zodijaka.

cipele, kiša
foto: Profimedia

OVAN - mokasine

Žene rođene u znaku Ovna, vešte u multitaskingu, uvek su u pokretu. Zato im je potrebna udobna i praktična obuća koja im neće smetati u završavanju različitih obaveza. U kategoriju udobne obuće definitivno ulaze patike, a uz njih i klasični modeli cipela s ravnim potplatima poput "oksfordica" ili mokasina.

BIK - bež salonke

Dame rođene u znaku Bika najčešće vole vrlo jednostavne cipele koje će se lako uklopiti u većinu kombinacija, bez ukrasnih aplikacija i u neutralnim bojama. Za njih su sjajan odabir bež salonke.

BLIZANCI - neutralni modeli s efektnim detaljem

Blizancima najbolje pristaju cipele koje otkrivaju obe strane njihove zanimljive i komplikovane ličnosti.

RAK - baršunaste gležnjače

Nežne poput vlasnice, mekane baršunaste gležnjače naglasiće romantičnu crtu svake žene rođene u znaku Raka. Modeli u pastelnim bojama idealan su izbor.

LAV - sve cipele koje imaju "karakter"

Nema obuće koju žene Lavice ne znaju da nose. Specijalnost su im modeli u jarkim bojama ili s detaljima koje se druge žene ne bi usudile da ponesu, poput štikli u neonski ružičastoj boji.

DEVICA - klasična crna salonka

Žene rođene u znaku Device uglavnom se ne obaziru na trendove i verne su klasičnim modelima cipela. U njihovom ormaru sigurno ima mesta za obične crne salonke. Naravno, od sjajne kože, nikako od brušene jer se one mnogo teže održavaju što praktičnim Devicama ne odgovara.

cipele, žena
foto: Profimedia

VAGA - papuče s potpeticom

Neodlučnim Vagama koje ne mogu da procene jesu li raspoložene za "ozbiljan" ili ležerniji model cipele, dilemu će rešiti papuče s potpeticom. Mogu da funkcionišu i kao dnevne cipele, a lako će se uklopiti i u večernja izdanja.

ŠKORPIJA - cipele sa životinjskim printom

Škorpije vole da naglase svoju urođenu senzualnost koja dodatno dolazi do izražaja odabirom cipela s odvažnim životinjskim uzorkom poput zmijskog ili leopardovog.

STRELAC - patike

Žene rođene u znaku Strelca prave su avanturistkinje, uvek spremne na novu pustolovinu. U takav stil života najbolje će se uklopiti udobne patike u kojima će se osećati slobodno i nesputano.

JARAC - baletanke

Dame rođene u znaku Jarca uvek jure sa jednog mesta na drugo. Najbrže i najokretnije biće u baletankama.

VODOLIJA - metalik cipele

Ne podnosite dosadu u svom životu pa tako ni u svom ormaru. Zato su za vas idealne uzbudljive metalik cipele - u boji srebra, zlata ili bronze, koje odmah postaju glavna zvezda svake odevne kombinacije.

RIBE - damske cipelice

Model s "kitten" potpeticom ili malom blok petom, nestandardne teksture ili ukrašen upečatljivim detaljima sjajan je odabir za kreativne Ribe, pa njihova obuća izgleda kao pravo malo umetničko delo.

cipele, sandale
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Zadovoljna.hr)

BONUS VIDEO:

07:48

ADRENALIN, TAKTIKA, BORBA, ZABAVA: Pejntbol prerastao u sport koji svako treba da proba (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track