PROFESOR VEĆ IMA 78 DECE, A JOŠ 13 ŽENA ČEKA DETE S NJIM! U početku je sve obavljao na STARINSKI način, a sad ne može da postigne
Foto: Profimedia

Dobio i nadimak

PROFESOR VEĆ IMA 78 DECE, A JOŠ 13 ŽENA ČEKA DETE S NJIM! U početku je sve obavljao na STARINSKI način, a sad ne može da postigne

Zanimljivosti -

Profesor iz Njujorka Ari Najdžerl (44), koji ima 78 dece i čak 13 žena čeka dete sa njim, kaže da ima misiju da pomogne ženama da zatrudne "starinskom metodom", bez veštačke oplodnje već prirodnim putem.

On je vremenom stekao nadimak "sperminator". U početku je sve obavljao "starinski" a sada, kaže, kako ima mnogo žena, sve češće spermu dostavlja u čašicama.

 Ari Najdžerl
foto: Profimedia

Nikada nisam naplatio svoje usluge ženama kojima sam pomogao da dobiju dete.

"Srećan sam jer imam toliko dece. Neke od njih viđam svaki dan, a neke nisam nikada sreo. To sve zavisi od porodice", rekao je Ari koji ima 78 dece, a 13 je trenutno na putu.

Kaže da pomaže ženama širom sveta, da mu se javljaju iz Amerike, ali bio je i u Africi, na Barbadosu pa i u Gruziji i Rusiji.

"U početku smo svu decu začinjali prirodno, ali sada mi se mesečno javi po nekoliko žena i bilo bi rizično imati toliko odnosa bez zaštite. Zato sada spermu donosim u čašicama", rekao je.

Pre tri godine čitav svet je pričao o Metu Stonu, koga su zvali "serijski donor sperme". Tada je tvrdio za sebe da je postao otac barem stotinjak dece, a svoje usluge je nudio besplatno preko Fejsbuka.

Met je inače samac i zvanično otac dvoje dece, a na svom profilu ima jedan album posvećen samo svojim "uspesima" gde objavljuje fotografije ultrazvuka ili već rođene svoje dece.

Met je tvrdio da ima oko osam klijentkinja nedeljno.

"Svaka uspešna trudnoća je neverovatno ispunjujuća, poput nagrade. Moja sestra je nedavno napunila 43 godine i nije ni htela da ima decu sve dok nije bilo prekasno. Njoj je sjajno to što radim i na neki način kompenzujem činjenicu da ona nije postala majka. Sve moje donacije su besplatne jer želim da pomognem ljudima, a ne da zaradim. Imam dobru platu u IT sektoru u kome radim. Banke sperme su strašno skupe i mislim da medicinske ustanove uveliko iskorišćavaju tuđu nesreću", rekao je tada Met.

kurir.rs/the sun

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track