NAJBOLJI MESEC IKAD ĆE IMATI 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Mart je odličan mesec za ljubav i odmor! Pogledajte da li ste među odabranima
Foto: Shutterstock

dobre prognoze za mart

NAJBOLJI MESEC IKAD ĆE IMATI 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Mart je odličan mesec za ljubav i odmor! Pogledajte da li ste među odabranima

Zanimljivosti -

Budimo realni, ali do sada je 2021. godina mešavina neizvesnosti i neobičnosti. Srećom, astrološka prognoza za mart izgleda mnogo svetlije! Mogli biste ovo nazvati „normalnim“ mesecom sa tipičnim usponima i padovima.

Barem astrološki, mart dolazi kao nešto veoma dobro. I mada bi ovo trebalo da bude dah svežeg vazduha za sve, postoji nekoliko srećnih znakova kojima će ovo biti najbolji mesec ikada - odmor, zaljubljivanje i unutrašnji sjaj. Čitajte dalje da biste saznali koji će znakovi učiniti da svi ostali budemo ljubomorni.

Ribe

Ribe su znak koji se često identifikuje kao empata, tako da vam je poslednjih nekoliko meseci (i zaista poslednjih godinu dana) bilo teško. Kako možete da se saberete kad se svet raspada? Ovaj mesec je ipak vreme za vas da zasijate! Još uvek je vaša sezona kako mesec počinje, a sa Venerom i Neptunom koji se takođe druže u vašem znaku, možda ćete primetiti da vas svi neprestano gledaju ili daju komplimente vašem stilu. Ako ste želeli da dopunite garderobu, priuštite skup kozmetički tretman ili da se ošišate, sve ćete to moći jer ćete imati resursa. Za vreme mladog meseca u Ribama koji je 13. marta imaćete mnogo sreće. Mart je vaš mesec, zanemarite probleme svih ostalih i konačno se usredsredite na sebe!

ribe, horoskop
foto: Profimedia

Ovan

Od svih znakova u horoskopu, definitivno ste bili jedan od najteže pogođenih prošle godine. Sunce i Venera se trenutno druže u vašem polju nesvesnog, prijaće vam što ćete izaći iz "vrzinog kola", pogotovo što ste bili general koji je vodio svaku bitku. Drama sa saradnicima? Neka neko drugi posreduje i rešava probleme. Nastavnik vašeg deteta izaziva stres u vašoj porodici? Pustite svog partnera da obavi taj telefonski poziv. Sunce ulazi u vaš znak 20. marta i sa Venerom koja sledi 21. marta, u svoj period ući ćete osveženi, revitalizovani i istinski osećajući ljubav. Ovog meseca dobijate najbolje od oba sveta - vreme za vas i ljubav ljudi koji će vam pokazati da ste im nedostajali!

horoskop, bik, ovan
foto: Profimedia

Vaga

Više od bilo kog drugog znaka, bilo vam je teško da pronađete svoju rutinu u karantinu. Ali sa Suncem i Venerom - vašom vladajućom planetom - koje su se ovog meseca pridružile Neptunu u Ribama, konačno ćete moći da zaboravite na sve savete koji nikad ne funkcionišu i da pronađete sistem koji vama odgovara. Možda se nećete probuditi sa izlaskom sunca, čili i sveži otići na jutarnje trčanje. Možda samo želite da spavate do 9 i da provedete jutro uz kafu i zureći kroz prozor. Pronađite svoje rituale. Otkrićete da vam prihvatanje sopstvenih neobičnosti pomaže ne samo da volite sebe već i da pronađete svoju sledeću romansu. Dok se i Sunce i Venera useljavaju u vaše polje ljubavnih odnosa oko 20. marta, očekuje vas zanimljiv sastanak 26. marta. Vi ste u potrazi za ljubavlju i idete prema njoj samopouzdano! Slušajte: kada znate šta želite, veća je verovatnoća da ćete to i dobiti.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Yahoo)

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track