KAD SE UHVATE NE UMEJU DA PUSTE: Horoskopski znaci koji su opsednuti PARTNERIMA, a njih nikako nećete moći da se OTKAČITE
Foto: Profimedia

opsesija

KAD SE UHVATE NE UMEJU DA PUSTE: Horoskopski znaci koji su opsednuti PARTNERIMA, a njih nikako nećete moći da se OTKAČITE

Zanimljivosti -

U novoj vezi je normalno biti opsednut partnerom. Normalno je da se stalno razmišlja o njemu ili njoj, postavljanje pitanja gde su i šta rade, kako su... Želja da se razgovara sa partnerom svakog mogućeg minuta svakog dana.

Ali kada ste u već vezi, normalno je da pređete preko tih opsesija kada se naviknete jedno na drugo. Ali postoje neki ljudi koji jednostavno ne mogu da prebole svoje partnere i nastave da budu opsednuti njima, misle na njih tokom svakog udisaja, misle na njih čak i kada čuju romantičnu pesmu i ne mogu da prestanu da misle na njih.

Škorpija

Najopsesivniji od horoskopskih znakova, izuzetno je strastven i teritorijalan kada je partner u pitanju. Kada su opsednuti, to u potpunosti preuzima njihov um, telo i sve ostalo. Postaju toliko uloženi u sve i zaneseni „predmetom svoje opsesije“.

skorpija horoskop
foto: Profimedia

Bik

Oni su prizemni, pa kad nađu nekog ko im se sviđa, postanu opsednuti do te mere da im se gotovo čini da imaju roletne koje ih blokiraju da potraže nešto drugo. Ne dozvoljavaju da bilo šta ometa njihovu opsesiju prema drugoj osobi.

bik horoskop
foto: Profimedia

Rak

To je jedan horoskopski znak koji je izuzetno orijentisan na odnos. Kada nađe nekoga sa kim klikne, izgleda da ne možete da se uhvati svoje emocije. Nosi srce na dlanu i ne plaši se da pokaže partneru koliko je zaokupljen i opsednut njime.

rak horoskop
foto: Profimedia

Ribe

One su slobodnog duha, ali postaju izuzetno opsednuti kada nađu nekoga ih kreativno stimuliše. Nikada se ne boje da progovore o tome ko su zaista i nikada se ne uzdržavaju. Kad su opsednute, to zna ceo svet.

ribe, horoskop
foto: Profimedia

Vaga

Ona uvek ima partnera jer mrzi da bude sama. Voli da neko bude stalno pored nje i treba da je stalno zabavlja. Kada postane pomalo opsednuta, ništa joj drugo ne pada na pamet osim osobe kojom je opseduta. Međutim, ova opsesija nekom osobom nikada ne traje mnogo dugo jer neprestano nalazi nekog novog sa kim će biti opsednuta.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./PinkVilla)

Bonus video:

00:24

BRENA BAŠ ZNA DA UŽIVA! Pevačica otputovala u Crnu goru, snimila VRHUNSKI pogled iz aviona, pa se NJEMU posebno obratila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja