IŠAO JE ZA NJOM PO DIZNILENDU I NERVIRAO JE, A DRUGARICA SNIMILA SVE: Malo joj falilo da ga nokautira, a razlog je TOTALNI HIT!
Foto: Printscreen/TikTok

urnebesni video

IŠAO JE ZA NJOM PO DIZNILENDU I NERVIRAO JE, A DRUGARICA SNIMILA SVE: Malo joj falilo da ga nokautira, a razlog je TOTALNI HIT!

Zanimljivosti -

Urnebesni video pun lažnih prosidbi postao je hit na TikToku sa više od 4.400.000 pregleda.

Veridba je jedan od onih trenutaka koji nikada nećete zaboraviti. Prosidbe na javnim mestima uvek privuku mnogo pažnje, što je apsolutno znao jedan od aktera snimka koji obožava da sramoti svoju suprugu.

lazna prosidba
foto: Printscreen/TikTok

Naime, nekoliko je puta u krcatom Diznilend kleknuo kako bi je "zaprosio", dobro znajući da njegova žena mrzi da bude u centru pažnje.

Prvo je to učinio na drvenom mostiću, nakon čega je žena prestravljeno odšetala sa "mesta zločina". Ponovio je istu stvar kod poznatog dvorca pa u dugom redu za jednu od vrteški pa čak i u restoranu gde je kuckao po čaši kako bi privukao pažnju drugih gostiju.

Frustrirana žena bi svaki put pobegla od muža, a njena prijateljica je snimala sve urnebesne lažne prosidbe.

lazna prosidba
foto: Printscreen/TikTok

- Moj muž me lažno zaprosio po celom Diznilendu jer je znao da mrzim pažnju - napisala je "žrtva" u opisu videa koji je postao viralan sa preko od 4.400.00 pregleda.

- Zaprosio me pre putovanja, u našoj kući. Bili smo sami sa psom. Tačno ono što sam htela. Ovo sve je bilo samo za njegovu zabavu - dodala je.

Video je izazvao oduševljenje među korisnicima TikToka.

"Ljudi oko njih su mislili da se ne želi udati za njega", "Kleknuo je u redu jer je znao da ne možeš pobeći, svaka čast", "Prijateljica koja umire od smeha dok snima je sve", "Ne mogu, počeo je kuckati po čaši kako bi privukao pažnju drugih", samo su neki od komentara.

@kelly_kirb

we were already engaged so he knew he could get away with this. We go back in June, wish me luck. #fyp #foryoupage #husbandwifecomedy

♬ Send Me on My Way - Vibe Street

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:15

IGRAČI SARAJEVA POZVALI IBRU NA PROSLAVU: Nada Topčagić grmela u svlačionici Sarajlija (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track