KINESKI HOROSKOP OTKRIVA ŠTA VAS OČEKUJE U MAJU: Mnogima će biti ZANIMLJIV period! Evo kako da odredite koji ste znak! (FOTO)
Foto: Profimedia

biće ljubavi i uspeha

KINESKI HOROSKOP OTKRIVA ŠTA VAS OČEKUJE U MAJU: Mnogima će biti ZANIMLJIV period! Evo kako da odredite koji ste znak! (FOTO)

Zanimljivosti -

Zvezde i sudbina po kineskom horoskopu su svašta spremile za maj mesec.

Otkrijte ko će biti srećne ruke, kome treba izbacivanje negativne energije, šta očekuje Petla, a šta Zmiju i ostale znake.

Inače, ova 2021. godina je u znaku Bika.

Ukoliko niste sigurni koji ste znak po kineskom horoskopu, možete ga potražiti na slikama u sklopu teksta. I zapamtite, znaci kineskog horoskopa "padaju" po godini rođenja, sa tim što se računaju od kineske lunarne Nove godine.

kineski horoskop, znaci u kineskom horoskopu
foto: Canva/A.M.

Dakle, ako ste rođeni recimo 1985, najverovatnije ste Bik, ukoliko ste rođeni posle 20. februara. Pre tog datuma, pripadate prethodnom znaku, Pacovu. Ali ako niste sigurni, potražite kada je bila kineska lunarna Nova godina u godini vašeg rođenja. U raznim prevodima naći ćete i različita imena znakova, pa je tako Bik negde Vo, a Koza negde Ovca. Držite se godine rođenja pri određivanju znaka.

kineski horoskop, znaci u kineskom horoskopu
foto: Canva/A.M.

Pacov

Ceo mesec biće okrenut karijeri, uz mnogo šanse za napredovanje. Pacovi će imati mnoštvo prilika i na njima je da ih "poslože" i vide koju će iskoristiti i kako. Šanse za ozbiljno napredovanje na poslu su velike, kao i za novčani dobitak. Moguće je da neće imati dovoljno vremena za partnera, nova poznanstva ili stare prijatelje. Jedino čega bi se trebalo pripaziti su problemi sa stomakom. Pazite šta jedete i krećite se dovoljno.

Bivo

Za ovaj znak, uspeh će zavisiti od osećanja. Nemojte brzati kako ne biste propustili šansu koja vam stiže. Sreća vas prati od druge polovine meseca, i ne smete dozvoliti da vas neka negativna energija sputava. To može biti vaše neraspoloženje, ali i neka osoba iz okoline koja u vaš život ne unosi samo svetlost. Na poslu vas čeka veoma dinamičan period, pripremite se da budete fleksibilni. Moguća je promena životnog prostora.

Tigar

Moraćete da poradite na svom ljubavnom životu, jer ste ga zapostavili u prethodnom mesecu. Budite strpljivi i imajte razumevanja, kao što su partner ili partnerka imali za vas tokom prethodnih nedelja. Na poslu vas čeka turbulencija, naročito početkom maja. Ljudi s kojima radite pokušavaće da se izvuku od svojih obaveza. Važno je da ne dozvolite da budete pod prevelikim stresom. Opuštajte se kada god imate priliku, šetajte i uživajte u jednostavnim stvarima, to će vam povratiti ravnotežu.

Kineski horoskop
foto: Profimedia

Zec

Ako niste u vezi, maj nije mesec kada bi trebalo da menjate status. Zečevi koji su već u vezi nemaju veće promene na vidiku, sve će biti stabilno. Maj će vam biti stresan period na poslu, i zbog stresa je moguće da ćete napraviti grešku kakvu inače ne biste. Kraj meseca vam je naročito kritičan period. Nemojte trošiti veće svote novca i otvorite četvore oči u razgovoru sa ljudima.

Zmaj

Ljubav, posao i zdravlje vam cvetaju tokom celog maja, jedino što neće biti baš sjajno su finansije. Ako ste u vezi, već od početka meseca planirajte lepe stvari koje ćete zajedno raditi i slede vam divni trenuci. Na poslu morate da budete diplomatični, jer nije svako vredan i fokusiran kao vi. Komunikacija i kompromisi biće ključni za novi uspeh koji vam zvezde predviđaju. Kada je u pitanju novac, nikako ne trošite veće svote u maju! Sreća nije na vašoj strani ovog meseca, kada su finansije u pitanju. Zdravlje je odlično, moguće je da ćete u maju naći i novi režim vežbanja koji vam veoma prija.

Zmija

Komplikovan mesec za odnose u ljubavi i porodici. Kao da niko neće imati razumevanja ni za koga. Na vama je da budete faktor koji će stabilizovati sve te kompleksne odnose. Uložite vreme i energiju, isplatiće vam se. Na poslu problem za problemom, jer se kolege ponašaju čudno a nadređeni to ne primećuju. Izbegavajte konflikte, i pazite na zdravlje jer su moguće glavobolje i migrene zbog nagomilanog stresa. Kraj maja donosi vam olakšanje.

zmaj
foto: Profimedia

Konj

Mesec maj biće u znaku novca i posla za vas. Na vrhuncu ste sposobnosti i uspeha, i imaćete šansu za veliki napredak. Sve ide glatko kada je novac u pitanju, nema velikih troškova i počinjete da odvajate ozbiljniju svotu sa strane. Ljubav je na vašem putu, puna iznenađenja i srećnih trenutaka. Jedino što bi trebalo da pripazite su ruke! Moguće su nezgode usled nepažnje, naročito dok rukujete oštrim predmetima.

Ovca

Neobičan mesec za vas. Polje ljubavi je bolje nego ikada, ali vas "leptirići" u stomaku odvlače od svakodnevnih obaveza. Moguće su veće greške ili propusti na poslu, pa ne dozvolite da ceo mesec provedete s glavom u oblacima, to može mnogo da vas košta. Imaćete i problem u porodici koji ćete morati lično da rešite. Krećite se kada god možete, zvezde kažu da su mogući problemi sa ukočenošću ili zglobovima.

Majmun

Sreća je na vašoj strani u maju! U karijeri napredak, u ljubavi uzbuđenje, a po pitanju finansija, sjajan mesec. Imaćete dovoljno novca čak i da se častite nekom skupljom stvarčicom koju već dugo želite. Zdravlje je odlično, bez ijednog problema. Ako ste u dužoj vezi ili braku, drugi će moći samo da zavide vašem odnosu ovog meseca.

gorila, majmun
foto: Profimedia

Petao

Dobra energija je na vašem putu u maju, i na vama je da je iskoristite. Bićete puni elana, uspešni na poslu, dovoljno hrabri da prepoznate priliku koja vam se nudi i iskoristite je. Zdravlje je dobro, ali u ljubavi se pripazite. Petlovi koji su u vezi sa nekompatibilnim znakovima mogu očekivati trzavice i svađe "ni oko čega". Budite staloženi kako biste održali harmoniju.

Pas

U ljubavi i porodici, sve je sjajno i harmonično, ali na poslu, pomalo ste stresirani. Činiće vam se da radite više nego ikada, a da to niko ne primećuje niti nagrađuje. Problem nije u vama, i toga morate da budete svesni. Maj je mesec kada ćete se zapitati da li je vaša sadašnja karijera pogrešna, i hrabro krenuti ka tome da tu grešku ispravite. Zdravlje je dobro, bez problema, samo pripazite da ne pretovarite stomak.

Svinja

Maj će biti srećan mesec za vas, sav u znaku ostvarivanja ciljeva. Naročito će studenti u ovom znaku biti uspešni! Zaposleni pripadnici ovog znaka mogu da očekuju prijatno iznenađenje kada su finansije u pitanju, koje će dalje usmeriti ka ulepšanju doma ili porodičnom odmoru. Zvezde su na vašoj strani tokom celog maja, iskoristite taj talas dobre energije u svakoj sferi života.

ljubav, sastanak
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:30

TOMA PANIĆ I NJEGOV TAST UKRSTILI GLASOVE! Nadeždin otac zapevao sa zetom, veselili se kao da nikada nisu bili u SVAĐI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track