BILI SU PREDMET ŠALE DANIMA NA INTERNETU ZBOG BIZARNE FOTKE: Ta ista slika se prodaje za SULUDU sumu od koje ćete pasti u NESVEST!
Foto: Printscreen/Instagram

ko se zadnji smeje

BILI SU PREDMET ŠALE DANIMA NA INTERNETU ZBOG BIZARNE FOTKE: Ta ista slika se prodaje za SULUDU sumu od koje ćete pasti u NESVEST!

Zanimljivosti -

Ova fotografija je napravljena 6. jula 2019. godine tokom izlaska.

Momci iz Birmingema, njih četvorica: Konor, Kevin, Džejmi i Aleks su se fotografisali, a Internet se danima šalio sa njima. Postali su poznati mim.

Naime, internet je nakon što je fotografija postala viralna na društvenim mrežama odjednom bio prepun mimova inspirisanih upravo ovom slikom.

Sve je otišlo nekoliko koraka dalje, pa se fotografija "Četiri momka u džinsu" prodaje za čak milion funti na NFT-u.

A šta je NFT? To je vid kriptovalute koja omogućava da se razna umetnička dela na različitim medijima i sajtovima “tokenišu” i prodaju putem mehanizama digitalne trgovine, a ova cena je vrtoglavo visoka.

Inače, "Četiri momka u farmerkama" su od obične fotografije prerasli i u Instagram nalog koji danas broji više od 20 hiljada pratilaca. Kažu da su dobili puno unosnih ponuda za reklame, a pojavili su se i u nekoliko televizijskih emisija. Nedavno su potpisali neverovatan ugovor za reklamiranje poznatog lanca restorana brze hrane.

(Kurir.rs/A.M./BlicŽena)

Bonus video:

02:07

KAD ČOVEK PADNE, MORA DA ZNA KAKO I DA USTANE Nikola Đuričko stigao na Festu, a evo šta kaže o povratku iz Amerike za Srbiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track