ZASPAO JE NA PLAŽI A KADA SE PROBUDIO VIŠE NIJE LIČIO NA SEBE? Ovo su muke koje nas SVE čekaju OVOG leta!
Foto: Profimedia

hit

ZASPAO JE NA PLAŽI A KADA SE PROBUDIO VIŠE NIJE LIČIO NA SEBE? Ovo su muke koje nas SVE čekaju OVOG leta!

Zanimljivosti -

Na društvenim mrežama kruži fotografija muškarca Nika koji je slučajno zaspao na plaži sa maskom na licu. Kao rezultat toga, kada se probudio i skinuo masku, na lici mu se videla jasna razlika - beli tragovi od maske, ali nije bilo baš sve kako se na prvi pogled činilo.

plaža
foto: Printscreen/Tik Tok

Međutim, sve nije baš onako kako se čini - Nik je zapravo koristio filter da bi zavarao svoje sledbenike misleći da su mu ostale tanke linije od maske. A štos je korisnike TikToka zbunio.

Ljudi su takođe pohrlili da komentarišu video, mada nisu svi bili uvereni da je stvaran. Jedna osoba je napisala: "Pa dođavola. Zašto na plaži nosite maske?", "Ne... to je šminka", napisala je druga osoba. "To je filter, vidite kako se linije pomeraju“, dodao je jedan korisnik TikToka. Drugi su bili zbunjeni: "Pitanje je zašto nosite masku na plaži? Napolju ste" napisala je druga osoba.

Nik je potvrdio da je u šali koristio filter i da na licu nije imao preplanule linije. "Da, ovo je filter, samo sam hteo da nasmejem korisnike TikToka", rekao je.

plaža
foto: Printscreen/Tik Tok

Kurir.rs/Blic Žena/M.M.

BONUS VIDEO:

00:54

URAGANKE PEVAJU ZA ŽIRI! ŠERIFOVIĆEVA UKLJUČILA LAJV: Ovako se Ivana, Sanja i Ksenija spremaju za nastup pred finale EVROVIZIJE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track