BARMENI PRIČAJU O VAMA, ALI U ŠIFRAMA! Otkriveno značenje BROJEVA koje koriste kada vas ogovaraju u KAFIĆU ili restoranu!
Foto: Profimedia

MISTERIJA REŠENA

BARMENI PRIČAJU O VAMA, ALI U ŠIFRAMA! Otkriveno značenje BROJEVA koje koriste kada vas ogovaraju u KAFIĆU ili restoranu!

Zanimljivosti -

Barmeni su anonimno na jednom forumu otkrili tajne šifre i signale koje koriste za razgovor o gostima dok rade.

Sada definitivno možete znati kakvo mišljenje imaju o vama i da li ste im privlačni. Naime, neki barmeni imaju "tajne šifre" koje koriste za razgovor o gostima te kako bi obavestili kolege kada nešto nije u redu.

šanker, barmen
foto: Profimedia

"Pre nekog vremena otkrili su mi šifre koje koriste barmeni, a koje su se sastojale od različitih brojeva koji su korišćeni za stvari na šanku. Broj 86 znači da je ponestalo pića, 200 znači da kupac čeka, a 700 se odnosi se na atraktivnog gosta", otkrio je jedan korisnik foruma.

"Broj 700 znači da misle da ste najprivlačnija osoba u prostoriji, dok 699 znači da ste zgodni", napisao je drugi korisnik, a drugi je otkrio da se za zgodne devojke koristi i reč "cipele", navode barmeni.

šejk, žena, restoran
foto: Profimedia

Ostali barmeni na forumu otkrili su da se broj 85 koristi ako nečega ponestaje iz zaliha, a 86 za ono čega više nema na zalihama, te 68 nakon što su se zalihe obnovile. Brojeve 601 i 602 koriste da bi kolegama dali do znanja da idu u kupaonicu, dok 603 znači da im treba pauza za cigaretu, a 608 za pauzu za užinu.

Ako čujete barmena kako izgovara broj 100, to znači da bar treba počistiti ili se treba pobrinuti za prazne čaše ili smeće.

barmen, kafić, društvo, izlazak, piće
foto: Profimedia

Kurir.rs/Mirror

Bonus video:

01:07

TESTEROM PODELE ČOVEKA NA POLA! Mađioničarski trik koji već 100 godina ostavlja bez daha! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track