Najnovije vesti

PRONAĐITE PRAVU LJUBAV PO KINESKOM HOROSKOPU: Otkrijte koji znak je vaša srodna duša
Foto: Profimedia

emocije u vazduhu

PRONAĐITE PRAVU LJUBAV PO KINESKOM HOROSKOPU: Otkrijte koji znak je vaša srodna duša

Zanimljivosti

Dobro otvorite oči, jer prava ljubav je možda blizu vas. Kineski horoskop jednako dobro može odrediti koji znakovi vam u ljubavi najbolje odgovaraju kao i zapadni horoskop.

Kada koristimo snagu lunarnog kalendara, možemo dublje zaroniti u svoje osećaje i dobiti bolji uvid u svoj ljubavni život. Dakle, kada tražite način da vratite iskru u svoj ljubavni život, proučite kinesku astrologiju.

Kineski Horoskop
foto: Shutterstock

Baš kao i u zapadnom Zodijaku, i onaj kineski ima slaganje znakova u ljubavi. Na isti način na koji su Vaga i Vodolija kompatibilni, isto tako mogu biti kompatibilni i znakovi kineskog horoskopa.

U nastavku saznajte više o svom kineskom horoskopskom znaku i kako možete poboljšati svoj ljubavni život mudrošću istočne astrologije.

Kineski Horoskop
foto: Profimedia

1. Pacov

Najkompatibilniji su sa ostalim članovima Prvog trigona (trigoni su dobre astralne kombinacije znakova u kineskom horoskopu), a to su Zmaj i Majmun. Takođe se slažu sa onima kojima su Zmaj i Majmun u podznaku.

Pacovi su vrlo pronicljivi, tako da on i njegov partner uvek moraju biti iskreni jedan prema drugom. Temeljni ključ poboljšanja vašeg ljubavnog života je da budete otvoreni i iskreni prema onome što mislite i osećate, bez obzira koliko se to u tom trenutku činilo nelagodno.

2. Vo

Najkompatibilniji su sa ostalim znakovima iz Drugog trigona, a to su Zmija i Petao. Takođe se slažu s onima koji imaju Zmiju i Petla u podznaku. Inače, volovi su vredni i marljivi i odgovara im kada imaju uz sebe nekoga ko poštuje njihove ambicije. Istovremeno im je važno da se njihov partner ne boji reći kad misli da greše.

Međusobno poštovanje neophodno je u njihovom ljubavnom životu. A ako toga nema, važno je razgovarati o svojim potrebama i željama sa svojim partnerom i postaviti osnovna pravila.

3. Tigar

Najkompatibilniji su sa ostalim članovima Trećeg trigona, konjem i psom. Takođe se slažu sa onima koji imaju Konja i Psa u podznaku. Tigar je avanturistički i smeli znak. Potreban im je partner koji ih je spreman pratiti u avanturama i poštovati ​​njihovu slobodu. Ne vole partnere koji su kao prilepci.

Istovremeno, Tigrovi mogu biti ljubomorni i posesivni. Bitno im je da im partner može smiriti njihove strahove i da pazi na njihove potrebe. Poboljšanje njihovog ljubavnog života ponekad može zahtevati strpljenje i introspekciju. Važno je da su iskreni prema sebi i prepoznaju vlastite nedostatke.

kineski horoskop, znaci u kineskom horoskopu
foto: Canva/A.M.

4. Zec

Najkompatibilniji su sa ostalim članovima Četvrtog trigona, Kozom i Svinjom. Takođe se slažu s onima kojima su Jarac i Svinja u podznaku. Zec želi miran život. Ne zanima ih ništa nepredvidivo, a previše zahtjevan ili težak partner ih iscrpljuje.

Za srećan ljubavni život važno je da njihov partner deli njihov san i viziju srećnog doma jer se žele skrasiti. Sukob je za njihov jedno veliko "ne", pa je važno da imaju nekoga ko može sporazumno riješiti stvari.

Kineski Horoskop
foto: Profimedia

5. Zmaj

Najkompatibilniji je sa ostalim članovima Četvrtog trigona, Pacovom i Majmunom. Takođe se slaže sa onima kojima su znakovi Pacova i Majmuna u podznaku. Zmaj je moćan i jak znak koji zahteva jednako jakog partnera. Teško im je poštovati nekoga ko je previše nežan, a uzajamno poštovanje im je važna komponenta u vezi.

Da bi poboljšali svoj ljubavni život, moraju pronaći vremena za svog partnera. Ne smeju biti u pokretu sve vreme! Na primer, bilo bi dobro kada bi organizovali vikende ili romantične večere samo za sebe i svog partnera te tako održali onu iskru u vezi.

Kineski Horoskop
foto: Profimedia

6. Zmija

Najkompatibilnija je sa ostalim članovima Drugog trigona, Volom i Petlom. Takođe se slaže s onima kojima su Vo i Petao u podznaku. Zmija je inteligentni, a ponekad i tajnoviti znak. Ceni svoj prostor i privatnost, a važno joj je imati partnera koji to razume. Ona želi uzajamno poštovanje.

Ako oseti da ih partner u vezi guši, verovatno će se povući. Takođe, otvorenost prema osjećajima je najbolji način da ojača svoju vezu s drugom osobom.

7. Konj

Najkompatibilniji je sa ostalim članovima Trećeg trigona, Tigrom i Psom. Takođe se slaže s onima koji imaju Tigra i Psa u podznaku.

Konj kao znak voli slobodu i nezavisnost. Potreban im je neko ko je jednako nezavisan kao i oni. Treba im neko ko će im stati uz bok i kao ljubavnik i kao saveznik.

No, oni ponekad trebaju svoj prostor, pa im je važno imati nekoga ko to razume. Da bi poboljšali svoj ljubavni život, treba imati na umu i tuđe osećaje. Ironično, iako cene timski rad, ponekad mogu raditi stvari na svoju ruku bez savetovanja sa svojim partnerom. Komunikacija im je važan aspekt odnosa.

kineski horoskop, znaci u kineskom horoskopu
foto: Canva/A.M.

8. Koza

Najkompatibilnija je sa ostalim članovima Četvrtog trigona, Zecom i Svinjom. Takođe se slaže sa onima kojima su znakovi Zeca i Svinje u podznaku.

Koza je kreativno i sanjarski nastrojena. Stoga treba biti sa nekim ko razume i poštuje njenu kreativnu stranu. Istovremeno, odgovara joj biti sa nekim ko je prizemljen. Poboljšanje njenog ljubavnog života uključuje uočavanje vlastitih i partnerovih nedostataka, a otvoreni razgovor o manama dovodi do snažnijeg odnosa.

9. Majmun

Najkompatibilniji je sa ostalim članovima Prvog trigona, Pacovom i Zmajem. Takođe se slaže sa onima koji imaju Pacova i Zmaja u podznaku.

Ovo je inteligentni i pametni znak. Važno im je biti sa nekim ko će im odgovarati na intelektualnom i mentalnom nivou, ili će vam brzo postati dosadno. Da bi poboljšali svoj odnos, važno je imati na umu uticaj svojih reči na druge; jer ponekad mogu nenamerno povrediti druge. Trebaju biti otvoreni za tuđa mišljenja i vrednosti. Važno je da budu iskreni i o svojim potrebama razgovaraju sa partnerom. Iskrena komunikacija pomoći će im da izgrade snažnu vezu.

Kineski Horoskop
foto: Profimedia

10. Petao

Najkompatibilniji je sa ostalim članovima Drugog trigona, Volom i Zmijom. Takođe se slažu sa onima koji imaju Vola i Zmiju u podznaku.

Petao je pragmatični i otvoreni znak. Veruje u svoja mišljenja i potičete druge da veruju u njih. No, ponekad može biti malo prenagao sa svojim mišljenjima. Za srećnu vezu treba se pobrinuti da svi iskažu svoje mišljenje. Drugi će biti ogorčeni ako im ne dozvolite da se izraze. Zato je kompromis ključan za pozitivan i ispunjen odnos.

11. Pas

Pas je najkompatibilniji sa ostalim članovima Trećeg trigona, Tigrom i Konjem. Takođe se slaže s onima koji imaju Tigra i Konja u podznaku. Glavna karakteristika Psa je odanost. Kada Pas pronađe onog pravog, ostaće sa njim bez obzira na sve. Međutim, ponekad možete biti neodlučan ili skloni preteranoj brizi. Za sretnu vezu bitno je da je sa nekim ko smiruje njihove strahove i ne igra se sa njihovim mislima.

Za uspešnu vezu im je ključna otvorena i iskrena komunikacija. Možda se Pas ponekad suzdrži pa ne kaže ono što misli, ali što je više iskrenosti u njihovoj vezi, to će ona postati jača.

Kineski Horoskop
foto: Profimedia

12. Svinja

Najkompatibilnija je s ostalim članovima Četvrtog trigona, Zecom i Kozom. Također se slaže onima koji imaju Zeca i Jarca u podznaku. Svinja je inače dobrodušna i draga. Ona uživa u udobnosti svog partnera i ceni ga kao svog ljubavnika. Srećna veza za nju nije ona ispunjena dramom i sukobima. Želi nekoga ko razume njenu želju za mirom i tišinom i treba joj partner koji je motiviše i tera na poboljšanje.

Kineski Horoskop
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Astrology Answers)

Bonus video:

ŠTA TI VREDI BOTOKS, KAD TI IZ OČIJU VIRI BABA! Jelena Tinska ŽESTOKO o botoksiranim zvezdama pa OTKRILA KOLIKO muškaraca je imala
01:42

ŠTA TI VREDI BOTOKS, KAD TI IZ OČIJU VIRI BABA! Jelena Tinska ŽESTOKO o botoksiranim zvezdama pa OTKRILA KOLIKO muškaraca je imala

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track